E-olvasó a karácsonyfa alatt: miért a PocketBook a legjobb ajándék gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt

2021. december 13.

Ha még nincs ötlete a karácsonyi ajándékok terén, akkor van egy nagyszerű tippünk! Mit szólna egy olyan kütyühöz, ami egyaránt vonzó a kisiskolások és a nagypapák számára, ami egyszerre szórakoztat és tanít, nem árt a szemnek és nem tereli el a figyelmet a tökéletes olvasási élményről? Igen, ez egy létező eszköz, a neve pedig PocketBook e-olvasó!

Az ünnepek előtt elhoztunk Önnek néhány olyan tényt, amelyek biztosan meggyőzik arról, hogy az e-olvasó a legjobb meglepetés a fa alá.

Miért a PocketBook a tökéletes ajándék a gyermekeknek?

Egy érdekes könyvet szeretne adni ajándékba a gyermekének, de nem tudja, hogy melyiket? Minden PocketBook e-olvasón van elegendő hely a gyermekirodalom összes klasszikusának: A kincses szigettől kezdve a Tom Sawyeren és a Harcosok törzsén át egészen a Harry Potterig minden elfér rajtuk! Emellett a hagyományos könyvekkel ellentétben egy kütyü sokkal könnyebben felkelti és tartja meg egy modern gyermek érdeklődését.

Gyermeke olvasási élményét pedig még varázslatosabbá teheti, ha egy innovatív, színes kijelzővel felszerelt PocketBook-típust választ számára. A könyvekben található illusztrációk sokkal vonzóbbak lesznek, és az E Ink technológia megbízható védelmet nyújt a fiatal olvasóknak.

A PocketBook és a Jézuska a következő típusokat ajánlja: PocketBook InkPad Color, PocketBook Color.

Miért a PocketBook a tökéletes ajándék a tinédzsereknek?

A PocketBook nem csak egy újabb eszköz, amin játszhatnak, videókat nézhetnek vagy chatelhetnek. Az e-olvasóink elsősorban olvasásra lettek tervezve, így a közösségi médiumok nem vonják el a tinédzserek figyelmét a könyvekről vagy tankönyvekről. Ha már a tankönyvek: a PocketBook súlya nem több, mint egy általános jegyzetfüzeté, de egy teljes iskolai könyvtár elfér benne. Ez minden nehéz hátizsákkal utazó diák álma.

Ugyanakkor a PocketBook sokkal több, mint egy e-olvasó! Több típus Bluetooth-kapcsolatra képes és le tud játszani hangfájlokat, aminek köszönhetően hallgathat hangoskönyveket, podcast-eket, zenét, idegen nyelvű oktatóanyagokat stb. Emellett olvashat képregényeket és mangákat is, ami a tinédzserek számára biztosan vonzó.

A PocketBook és a Jézuska a következő típusokat ajánlja: PocketBook InkPad 3 Pro, PocketBook InkPad Color.

Miért a PocketBook a tökéletes ajándék a nagyszülőknek?

Úgy gondolja, hogy az idősek nincsenek jóban a modern eszközökkel? Nos, ez biztosan nem igaz a PocketBookra! Ez a hihetetlenül egyszerűen használható eszköz nagyszerű ajándék lesz szülei vagy nagyszülei számára. Az érintőkijelző mellett az e-olvasók kényelmes vezérlőgombokkal is fel vannak szerelve, és a legtöbb típus súlya nem haladja meg a 225 grammot. Tehát a PocketBookot könnyű tartani és használni.

Az e-olvasó egy másik előnye, hogy gyorsan kényelmes méretűre tudja nagyítani a szöveget. Ez bárki számára lehetővé teszi a maximális olvasási élményt a szem megerőltetése nélkül. Emellett a PocketBook egy hatalmas könyvespolc, amelyre ízlés szerint könyvek ezreit felpakolhatja. Így örökre elfelejtheti a poros könyveket!

A PocketBook és a Jézuska a következő típusokat ajánlja: PocketBook Touch Lux 5, PocketBook Basic Lux 2.

Miért a PocketBook a tökéletes ajándék a partnerünk számára?

A PocketBook e-olvasók nem csak a tulajdonságaik, hanem a méretük és a kialakításuk tekintetében is különbözőek. Ez azt jelenti, hogy biztosan talál olyan típust, amely illik a szerelméhez. Egy kompakt és hihetetlenül könnyű, piros PocketBook Touch Lux 5, amely minden táskában elfér, vagy egy nagy és stílusos PocketBook InkPad Lite olvasásra és munkahelyi dokumentumok kezeléséhez? Vagy vízálló, hangtámogatással rendelkező eszközre van szüksége? Csak Önön múlik!

Emellett a nagy kijelzővel rendelkező eszköz tökéletes egy romantikus, páros olvasáshoz. Minden modern PocketBook-típus fel van szerelve előlapi megvilágítással és SMARTlight technológiával, amelyeknek hála bárhol és bármikor olvashat: repülőgépen, egy homályos szobában a kandalló mellett, vagy akár kirándulás közben a csillagos ég alatt.

A PocketBook és a Jézuska a következő típusokat ajánlja: PocketBook InkPad Lite, PocketBook Touch HD 3.

Miért a PocketBook a tökéletes ajándék saját magának?

A rengeteg, barátoknak és családoknak szánt ajándék mellett az is fontos, hogy ne felejtkezzünk meg magunkról! Nincs ünnepi hangulatban? Tegyen magának egy régen várt e-olvasót a karácsonyfa alá – hiszen ki tudná Önnél jobban, hogy mire van szüksége?

Mindegy, hogy melyik PocketBookot választja, garantáltan egy, a szem számára biztonságos E Ink kijelzővel szerelt típust kap, amely minden népszerű könyvformátumot (és a könyvek mellett kép, illetve néhány típus esetében hangformátumokat) támogat, modern külsővel rendelkezik és olyan akkumulátorral van felszerelve, amelynek hála egy hónapig töltés nélkül olvashat. Az új e-olvasójának lehet színes kijelzője, vízálló lehet és még kényelmesebb olvasást biztosíthat a sötétben az előlapi megvilágításnak vagy a SMARTlight funkciónak hála.

A PocketBook és a Jézuska a következő típusokat ajánlja: PocketBook InkPad X, PocketBook InkPad 3 Pro.

Hát
Aa HD