Az e-olvasója biztonságának megőrzése: egyszerű szabályok és tippek a PocketBook-tól

2021. június 3.

Minden PocketBook e-olvasó egy ideális eszköz az olvasásra. Miért? Mert a típusától és a műszaki tulajdonságaitól függetlenül minden eszközre igaz, hogy nincs káros hatással a szemére, akár 1 hónapig is tudja használni töltés nélkül, pehelysúlyú, kompakt és stílusos kialakítású.

De megbízhatósága és funkcióinak sokszínűsége ellenére az e-olvasó egy meglehetősen érzékeny eszköz, amely óvatos kezelést igényel.

Ezért néhány hasznos tippet kínálunk, amellyel biztonságban tudhatja e-olvasóját. Csak nézze meg az új videónkat vagy olvassa el hasznos tanácsainkat lejjebb. De a legjobb döntés megnézni és elolvasni :)

1. Az Ön szemkímélő szuperhősének is szüksége van törődésre

Kérjük, ne feledje: az e-olvasó nagyon különbözik a hagyományos okostelefontól. Egyedi struktúrájuknak hála az E Ink kijelzők hihetetlenül szemkímélők, de nekik is kiemelt figyelemre és tiszteletteljes bánásmódra van szükségük. Ezért ne feledje ezeket az egyszerű szabályokat:

  • Ne ferdítse el a kijelzőt;
  • Ne nyomja túl erősen.

2. Minden hősnek szüksége van egy védőruhára:

E-olvasója a legjobb mód boldogsága és biztonsága megőrzésére, ha egy különleges tokba helyezi. Ez megvédi az eszközt az elhajlástól, a karcolásoktól és más mechanikai sérülésektől. Emellett a tok néhány extra funkciót is biztosít PocketBook eszközének.

3. Az eszköz szuperereje a kényelmes e-olvasás, nem a repülés

A legtöbb tárgyra igaz (a labdák kivételével), hogy nem szeretnek leesni. Ez a PocketBook eszközökre is igaz. Ne feledje az E Ink kijelzők kényességét és ne ejtse le könyvek ezreit tartalmazó könyvtárát a földre.

4. Minden hősnek szüksége van biztonságos búvóhelyre

Bárhová megy, utazik, repül vagy hajózik, mindig legyen kéznél PocketBook eszköze és rajta egy izgalmas olvasnivaló. De még ennél is jobb, ha távol tartja az eszközt az olyan veszélyes szobatársaktól (vagy „táskatársaktól”), mint a kulcsok, ollók és egyéb éles vagy nehéz tárgyak, amelyek sérülést okozhatnak neki.

Ezek az e-olvasó biztonságos kezelésével kapcsolatos alapszabályok várnak Önre az új videónkban is.

Hát
Aa HD