Nyissa meg kedvenc könyvét és mentse meg a titkosügynököt: tekintse meg a PocketBook új, lenyűgöző reklámját

2020. szeptember 17.

A PocketBook örömmel jelenti be az új reklámsorozatának YouTube-bemutatóját, amely bemutatja a könyvek történetében való elmerülés varázslatos érzését és összemossa a kitalált történetek és a való élet közötti határokat.

Az új videók folytatják a „PocketBookodban” által megteremtett elképzelést, amelyet a 360°-formátumban készült márkafilm, a „Legendás küzdelem: Sherlock vs. Drakula” alapozott meg. A 2019-ben bemutatott filmet több, mint 15 millióan tekintették meg a YouTube-on. Ugyanakkor az új reklámfilmek az olvasás egy teljesen új módját is bemutatják, amely még szórakoztatóbb és még őrültebb!

Miért a „PocketBookodban”?

Az olvasók folyamatosan megosztják azokat az érzéseket és érzelmeket, amelyeket a PocketBookjukon olvasott könyvek keltenek bennük. Egyesek még ennél is tovább mennek és bemutatnak olyan részeket, ahol ők másként cselekedtek volna, mint a főhős. Mindannyian szeretünk olvasni: magunk mögött hagyhatjuk a valóságot és kipróbálhatjuk magunkat új szerepekben.

A PocketBook ezeket az olvasói véleményeket mutatja be új reklámfilmsorozatában. A könyveket nem csak olvassuk, hanem a hősökkel együtt átéljük ezeket a történeteket, beleképzeljük magunkat a bőrükbe. Ez az, ami egyesíti az olvasókat az egész világon.

Az olvasás lehetővé teszi, hogy belekóstoljon egy párhuzamos valóságba és reméljük, hogy ezek az új videók emlékeztetni fogják arra, hogy az e-book olvasók segítségével nem csak otthon a kanapén olvashat, hanem bárhol és bármikor! Hála az E-Ink-eszközöknek, az olvasás hordozhatóbb, mint valaha.

Miről szól a sorozat?

A márka reklámsorozata négy részből áll: a „Nagyi, a kém” című kasszasiker; egy romantikus film, a „Sokkoló keringő”, egy tündérmese, az „Alvó apa”; és a „Boszorkányok leckéi” című fantasztikus történet. A nézők a történet tetőpontjánál kapcsolódnak be és néhány másodperccel később egy hirtelen fordulattal a könyv látomása valósággá válik.

A kampány most kezdődött a YouTube-on két izgalmas történettel, a „Nagyi, a kém” és a „Sokkoló keringő” című filmekkel – két, egymástól teljesen különböző cselekmény, melyek mégis ugyanúgy a könyv történetében történő teljes körű részvételt mutatják be.

A „Nagyi, a kém” egy lélegzetelállító kémfilm, melyben a főhős egy titkos küldetést teljesít. Egy ilyen drámai történettel rendelkező könyv olvasása nagyon veszélyes lehet – magába szippanthat a történet és az olvasók könnyedén egy heves tűzharc kellős közepén találhatják magukat! Ezt követően pedig talán nekik kell megmenteniük a főhőst a fegyveres rosszfiúktól.

A PocketBook felkéri egy táncra azokat, akik a kevésbé veszélyes szórakozást kedvelik: a „Sokkoló keringő” egyike az évszak legfényesebb báljainak. A jó hír az, hogy az olvasóknak nem kell aggódniuk a kötelező viselet betartása miatt. A történelmi regények lényege tulajdonképpen éppen az, hogy otthona kényelmében olvashatja őket.

Az ősz közepén a PocketBook két további, hasonlóan izgalmas történetet mutat be: A „Boszorkányok leckéi” és az „Alvó apa” című műveket. Nézőinknek meg kell tanulniuk boszorkányok seprűin repülni és be kell lopakodniuk a bátor hős oldalán egy tűzokádó sárkány barlangjába!

A digitális kampány legfontosabb célja az, hogy jó érzéseket keltsen a nézőkben, és hogy kreatív és szórakoztató módon bemutassa, mi egyesíti az olvasókat az egész világon.

Hát
Aa HD