PocketBook Touch HD 3 limitált kiadás: exkluzív szín és divatos tok

2020. november 19.

A PocketBook bejelentette az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb típusának, a Touch HD 3 limitált kiadású modelljének értékesítését. Az új PocketBook Touch HD 3 limitált kiadás egyedi, gyöngyfehér színben érkezik és a csomag tartalmaz egy stílusos védőtokot is. A típushoz plusz egy év garanciát is adunk, illetve díszdobozban érkezik, amely minden könyvrajongó számára ideális ajándékká teszi.

Az azúrkék tok kitűnően kiegészíti a gyöngyfehér e-book olvasót, amely a tengerek szabadságára és a kagylók mintájára emlékeztet. Az inspiráció és a technológia e remek ötvözetének célja, hogy lehetővé tegye Önnek az izgalmas remények lapjain keresztül történő felejthetetlen utazásokat.

Az e-olvasás megszámlálhatatlan lehetőséget rejtő remekműve

A PocketBook Touch HD 3 magában foglal minden funkciót, amelyekkel a modern e-book olvasók kényeztetik felhasználóikat. A készülékbe egy 6 hüvelykes, multiszenzoros E Ink Carta™ HD kijelzőt, intelligens SMARTlight-technológiát és egy erőteljes, kétmagos processzort építettünk. A többi PocketBook e-olvasóhoz hasonlóan a Touch HD 3 is támogatja a piacon elérhető formátumok széles skáláját, így 19 könyv- és 4 képformátumot olvashat konvertálás nélkül.

Az Ipx7 szabványú HZO Protection™ funkció pedig vízhatlanná teszi a készüléket. Az eszköz akár 30 percig és 1 méter mélyen is ellenáll az édesvíznek, aminek hála Ön anélkül olvashat a strandon vagy a fürdőkádban, hogy az e-book olvasó biztonságáért kellene aggódnia.

Az eszköz az olvasás mellett hangoskönyvek és zene hallgatására is lehetőséget biztosít: Bluetooth-támogatással rendelkezik és 6 különböző hangformátum lejátszására képes: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP.

A lélegzetelállító színek kiegészítik a díjnyertes kialakítást

A gyöngyfehér szín még kifinomultabbá teszi az elegáns és stílusos e-book olvasót. Ez az exkluzív szín még vonzóbb külsőt kölcsönöz a Red Dot legjobb terméktervezés díjának nyertesének és tökéletesen passzol férfiakhoz és nőkhöz is.

A limitált kiadású változat megőrzi az eredeti, kompakt méretet (161,3 x 108 x 8 mm) és rendkívül könnyű, mindössze 155 grammot nyom. Az ergonomikus eszköz puha tapintásának hála Ön nem csak az érdekes könyvet fogja élvezni, de magát az olvasást és az eszköz kézben tartását is.

Egy stílusos és kötelező kiegészítő

A PocketBook Touch HD 3 csomagja egy stílusos sötétkék tokot is tartalmaz, amely megbízható védelmet biztosít e-book olvasójának és még kényelmesebbé teszi az olvasást.

Az ütésálló tok szorosan illeszkedik az eszközre és minden részének biztonságát garantálja, beleértve a széleket is, így nem kell tartania attól, hogy megkarcolódik, ha beteszi táskájába vagy hátzsákjába. A kiegészítő súlya mindössze 80 gramm és mikroszálas poliuretánból készült.

A tok interakciója és speciális érzékelője segítségével automatikusan alvó üzemmódba teszi az e-book olvasóját, ha lehajtja a fedelet, amely talán egy újabb okot adhat a használatára. Ez lehetővé teszi az akkumulátorhasználat csökkentését, amely növeli a két töltés közötti üzemidőt.

3 év kiterjesztett garancia

A PocketBook Touch HD 3 egy további előnnyel rendelkezik – egy extra év szervizgaranciát biztosítunk hozzá. Ezzel a garancia időtartama három évre nő, ami eszközünk kifogástalan minőségének ékes bizonyítéka.

PocketBook Touch HD 3 limitált kiadás – az exkluzív olvasási élmény remekműve.

Hát
Aa HD