A PocketBook e-olvasók most már magyar nyelven is felolvassák a könyveket!

2021. július 12.

A PocketBook örömmel jelenti be a régóta várt hírt az e-olvasás magyarországi szerelmeseinek. A Felolvasás funkció most már elérhető magyarul is, aminek hála a PocketBook e-olvasó felhasználói mostantól bármely szövegfájlból hangoskönyvet csinálhatnak! Ismerjék meg Attilát és Kingát az eszközeinken keresztül: természetességgel olvasnak fel Önnek bármely könyvet, amikor csak szeretné.

Az első magyar nyelvű Felolvasás funkcióval ellátott eszköz az InkPad 3 Pro e-olvasó lesz. Két hónapon belül ez a funkció minden hangtámogatással rendelkező PocketBook e-olvasóban elérhető lesz: PocketBook Touch HD 3, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad X, PocketBook Color, PocketBook InkPad Color.

Mi a Felolvasás?

Az új Felolvasóhangokat a ReaderSpeaker fejleszti, egy globális hangszakértő, amely több, mint 90 természetes hangzású, élethű mesterséges hangot kínál több, mint 30 nyelven. Leegyszerűsítve: a Felolvasás funkció bármilyen dokumentumot hangosan fel tud olvasni a lehető legélethűbb módon. A felhasználónak nincs más teendője, mint kiválasztani a „Hangbeállítás” lehetőséget bármely e-könyv menüjében; e-olvasója erre mesélővé változik.

Miért hasznos a Felolvasás funkció?

Sok olyan szituáció van, amelyben a Felolvasás funkció kisegítheti a könyvrajongókat. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy autóvezetés közben se kelljen elszakadniuk az általuk olvasott izgalmas regénytől; vagy hogy menet közben, például az otthonuk és a buszmegálló között készüljenek óráikra.

A Felolvasás mindig elérhető és lehetővé teszi, hogy e-olvasója néhány másodperc alatt hanggá változtasson bármely szövegfájlt. Ez a funkció legfontosabb előnye: a könyv hangoskönyv-változata bármilyen helyzetben elérhető a felhasználó számára anélkül, hogy meg kellene keresnie, meg kellene vásárolnia vagy le kellene töltenie azt.

Hogyan érheti el a Felolvasás funkciót Magyarországon?

A PocketBook InkPad 3 Pro készüléken fog először megjelenni a Felolvasás funkció magyar nyelvű változata - ez a típus a maga 7,8”-os kijelzőjével a zászlóshajónk. A mostantól gyártott minden eszközünk rendelkezni fog a magyar nyelvű felolvasás támogatásával.

Mától kezdve a PocketBook InkPad 3 Pro készülékek tulajdonosainak a magyar nyelvű felolvasás használatához nem kell más tenniük, mint feltelepíteni az új, 6.4-es firmware-változatot. Az egyéb hangtámogatással ellátott Pocketbook e-olvasókra két hónapon belül szintén elérhetővé válik a 6.4-es firmware-változat.

Fedezze fel a PocketBook új lehetőségeit: olvassa és hallgassa kedvenc könyveit határok nélkül!

Tekintse meg új, a Felolvasás funkcióról szóló videónkat és fedezze fel ezt a hasznos funkciót, amit minden olvasásrajongó értékelni fog, hiszen sosem tudhatja, hogy mikor kerül olyan helyzetbe, amikor kényelmesebb hallgatni, mint olvasni egy könyvet.

Hát
Aa HD