Frissített PocketBook Reader alkalmazás: a kényelmes olvasás új szintje

2020. május 14.

PocketBook kiad majd egy jelentős frissítést az egyik zászlóshajójához, az iOS-en és Androidon elérhető PocketBook Reader mobilalkalmazáshoz. Annak érdekében, hogy még kényelmesebbé tegye az olvasást, az alkalmazás vadonatúj külsőt kapott, további hangfájlokat támogat majd, leegyszerűsítették benne a hitelesítési folyamatot, további lehetőségeket ajánl a könyvek szinkronizálására és cseréjére, illetve számos más funkciót is kapott.

A PocketBook Reader nem csak egy mobilolvasó alkalmazás, hanem egy valódi könyvklub az eszközén. A PocketBook Readernek köszönhetően Különböző fájlformátumokat olvashat és hallgathat, szinkronizálhatja könyvtárait és olvasási pozícióit, megoszthatja véleményét a könyvekről és ajánlásokat olvashat és minden könyve egyszerre a rendelkezésére állhat mobiltelefonján vagy táblagépén.

Milyen újdonságokat tartogat a PocketBook Reader?

  • Új könyvtároló szolgáltatások: mostantól kedve a PocketBook Reader felhasználói hozzáadhatják könyvtárukhoz és olvashatják a Google Drive felhőalkalmazáson tárolt könyveiket és bármely olyan tartalmat, amelyet a Google Play Könyvekről vásároltak. Emellett egyidőben be is jelentkezhetnek több szolgáltatás különböző fiókjaiba, például a PocketBook Cloud és Dropbox szolgáltatásokba.
  • Új felhasználói felület: a PocketBook Reader felhasználói felülete új színsémákat kapott, amellyel változatosabbá teheti az alkalmazást és hozzá tudja igazítani hangulatához. Az alkalmazás modern és tömör külseje a lehető legkényelmesebbé teszi az elektronikus olvasást Önnek.
  • Könyvlista a kezdőképernyőn: a kezdőképernyőn lévő moduloknak köszönhetően a felhasználók gyorsan hozzáférhetnek a különböző online szolgáltatásokon tárolt könyveik listájához. A modulok automatikusan hozzáadásra és eltávolításra kerülnek a kezdőképernyőről, amikor be- vagy kijelentkezik fiókjából. Ugyanakkor a felhasználók hozzáadhatnak bármilyen könyvlistát a kezdőképernyőhöz.
  • Új hangformátum támogatása: a frissített alkalmazásban a hagyományos mp3 formátumot az m4b hangformátum egészíti ki, amely tökéletesen alkalmas hangoskönyvek hallgatására. Emellett az Ön által vásárolt hangoskönyvek mostantól kezdve szinkronizálásra kerülnek a PocketBook Cloud szolgáltatásban.
  • Egyszerűbb hitelesítés, mint valaha: mostantól nem kell regisztrációkra vesztegetnie az idejét, mert egyetlen PocketBook-fiókkal több szolgáltatást is használhat, mint például a PocketBook Cloud és a ReadRate. A PocketBook e-könyv olvasók tulajdonosai számára pedig van egy új lehetőség a felhasználói fiókok és könyvtárak szinkronizálására a QR-kód PocketBook Readerrel történő beolvasásával.
  • Továbbfejlesztett kommunikáció az alkalmazás és a Dropbox-szolgáltatás között: mostantól kezdve a felhasználók szabadon cserélhetnek könyveket egymással iOS és Android rendszerek között is a PocketBook Reader alkalmazással.
  • „Drag and drop” funkció: az eszköz memóriájában tárolt könyvet felhőszolgálatásba történő mentése most egyszerűbb, mint valaha: csak húzza át a kiválasztott dokumentumot célterületre.
  • A könyvlista még kényelmesebb használata: rászűrhet a fájlokra a tárolási helyük (felhő vagy helyi memória) alapján, új gyűjteményeket készíthet, stb. A digitális könyvtárban történő navigáció még soha nem volt ennél gyorsabb. A „Mappák” szekció átalakításának hála psedig az eszköz memóriájában történő eligazodás is fejlődött: olyan lett, mint egy fájlkezelő.

Természetesen ez nem a PocketBook Reader újdonságainak teljes listája: lépjen be az alkalmazásba és ismerkedjen meg az új funkciókkal.

Amennyiben pedig még nincs PocketBook Reader alkalmazása, úgy töltse le az App Store-ról vagy a Google Play-ről és lépjen szintet elektronikus olvasás tekintetében.

Hát
Aa HD