PocketBook InkPad 3 Pro – az Ön nagyképernyős olvasási szakértője

2019. július 30.

A PocketBook örömmel mutatja be a PocketBook Inkpad 3 Pro-t – a 7,8 colos e-könyv olvasó új verzióját immár Bluetooth kapcsolódási lehetőséggel és vízálló kiszerelésben. Az új funkciók és az ez elegáns külső ötvözésével, valamint az olyan szolgáltatásokkal, mint a SMARTlight és a hangkimenet, az új PocketBook modell egy igazi nagymenőnek számít az e-könyv olvasók világában.

Nagy lehetőségek a nagy e-könyv olvasóval

Az új, könyv méretű PocketBook InkPad 3 Pro-t egy 7,8 colos, HD felbontású (1404x1872), 300 DPI részletességű E Ink Carta™ kijelzővel szereltük fel. Ez a kijelző lehetővé teszi, hogy szinte észrevetetetlen legyen a különbség az elektronikus és a hagyományos oldalak között, az e-könyv olvasó méretei pedig a lehető legnagyobb hasonlóságot kölcsönzi az eszköznek. A legújabb generációs kijelző mellett eszébe sem fog jutni, hogy valójában egy e-könyv olvasót használ. Kevésbé fárasztja a szemet és sokkal jobban érzékelhető az információ – éppen úgy, mint hagyományos könyvek olvasása esetén.

Lépjen be az olvasás szabadságába

A PocketBook InkPad 3 Pro-val bárhol biztonságosan olvashat, legyen az a fürdőszobában vagy a medence mellett fekve, a strandon, vagy akár az esőben. Az új e-könyv olvasó kívül-belül vízálló. A mikrométeres vastagságú bevonat megbízhatóan védi a készülék belső elektronikáját az esetleges sérülésektől, amit a nedvességnek való kitettség vagy a folyadékok bejutása okozhat. Az eszköz IPX8 védettségi fokozattal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy akár 2 méterre és akár 60 percre károsodás nélkül víz alá (édes víz) merítse az eszközt.

Magasabb szintű védelem egy tokban

A mechanikai sérülések elkerülése érdekében a PocketBook InkPad 3 Pro kiskereskedelmi alapfelszereltsége egy praktikus, fekete tokot is tartalmaz. Mindemellett pedig a tok használata az e-könyv olvasó hatékonyságát is megnöveli. A PocketBook InkPad 3 Pro egy beépített takarószenzorral rendelkezik, ami tokba helyezés esetén azonnal alvó állapotba helyezi a készüléket.

Apró javítások az okosabb életvitel érdekében

A SMARTlight technológia több, mint egy egyszerű elülső megvilágítás. Ez a funkció automatikusan kiegyenlíti a kijelző fényerejét és színmélységét a napszaktól és a megvilágítottságtól függően.A felhasználó kézileg szabályozhatja a fényerőt és a színmélységet anélkül, hogy el kellene hagynia az éppen olvasott oldalt. Ezen felül lehetőség van különböző sablonbeállítások létrehozására is a képernyő fényerejét illetően, ami nagyban leegyszerűsíti az eszköz használatát és időt takarít meg Önnek.

Nem csak olvasóknak, hanem hallgatóknak is

A PocketBook InkPad 3 Pro elkészítése során arra törekedtünk, hogy minden felhasználónak a lehető legtöbbet nyújtsa: nem csak könyveket tud olvasni rajta, de hála a micro USB hangátalakítónak és a vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolatnak, akár hangoskönyveket is meghallgathat rajta. Az e-könyv olvasó támogatja a két legnépszerűbb hangformátumot, az mp3-at és az m4b-t, így bárhol kényelmesen meghallgathatja kedvenc hangoskönyveit, vagy beteheti őket könyvjelzői közé. Vagy akár zenét is hallgathat olvasás közben!

A PocketBook InkPad 3 Pro további említésre méltó funkciója a Text-to-Speech lehetőség, ami egy valódi mesélővé változtatja e-könyv olvasóját. Hála a Text-to-Speech funkciónak, az eszköz képes az e-könyv szövegét hanggá alakítani és bármely, a könyvtárában található szövegfájlt fel tudja olvasni Önnek.

Egy gyorsan gondolkodó eszköz minden feladatra

A PocketBook InkPad 3 Pro-t egy nagyteljesítményű, kétmagos processzorral és 1 GB RAM-mal szereltük fel, ami nagyban megnöveli az e-könyv olvasó sebességét. Ez mindenekelőtt az alkalmazások elindításának sebességében és az egyenletes lapozási sebességben nyilvánul meg.

Az 1900 mAh-s akkumulátor pedig heteken át tartó izgalmat biztosít, újratöltés nélkül. Az e-könyv olvasó belső memóriája 16 GB-ra növekedett, ami egy több, mint 3000 könyvből álló elektronikus könyvtár tárolására is elegendő. A PocketBook InkPad 3 Pro 19 könyv- és 4 képformátumot (JPEG, BMP, PNG és TIFF) támogat, és ezeket a fájlokat könnyedén letöltheti az eszközére, hála a beépített Wi-Fi csatlakozónak és a következő online szolgáltatásoknak: Dropbox, Send to-PocketBook és PocketBook Cloud.

Az előre telepített, 24 nyelvpárral felszerelt Abbyy Lingvo® szótár pedig nem csak gyerekjátékká teszi az idegen nyelvű irodalmak olvasását, de egy mellőzhetetlen segítővé is teszi az Ön PocketBook InkPad 3 Pro-ját utazások alkalmával.

Stílusos és könnyű e-olvasó – az ideális útitárs

A PocketBook InkPad 3 Pro ismertetőjegyei nem merülnek ki a hatalmas, 7,8 col átmérőjű HD kijelzőben. 195 x 136,5 x 8 mm-es méretei ellenére a készülék súlya mindössze 225 gramm, ami a mindennapi, városi utakra és a hosszú, távoli helyekre történő utazásra is alkalmassá teszi.

Az e-könyv olvasó a stílusos és átgondolt, a legfrissebb divattal összhangban lévő külsejével is kitűnik. A kütyü nem csak nagyszerűen néz ki, de egyben hihetetlenül ergonomikus is, használata pedig rendkívül kényelmes és könnyű – akár egy kézzel is.

PocketBook InkPad 3 Pro - egy igazi nagymenő az e-könyv olvasók világában

Hát
Aa HD