PocketBook Verse Pro: a legújabb e-olvasási technológiák kompakt házban

2023. szeptember 5.

A PocketBook örömmel jelent be egy 6 hüvelykes, csúcskategóriás Verse Pro e-olvasót, amely egyesíti magában a páratlan funkcionalitást és a kivételes kompaktságot. Az olvasási élmény új magasságokba emelésére tervezett PocketBook Verse Pro olyan fejlett funkciókkal büszkélkedhet, mint a hangoskönyv-támogatás és a Bluetooth-os Text-to-Speech, az állítható SMARTlight és az IPX8 víz elleni védelem.

Könyvszerű élmény az olvasás öröméért

A PocketBook Verse Pro 6 hüvelykes E Ink Carta™ képernyővel, 1072 × 1448 HD felbontással és 300 PPI-vel rendelkezik. Kényeztesse magát az e-olvasással anélkül, hogy félne a szeme megerőltetésétől: az eszköz optikai jellemzői olyan közel állnak a nyomtatott oldalakéhoz, amennyire csak egy kütyü esetében lehetséges. Az E Ink kijelzője nem csillog a napfényben, így ideális kültéri olvasáshoz, míg az oldal tisztasága és a tökéletesen éles szöveg azt ígéri, hogy az e-olvasás igazi élvezetében lesz része. És amit mindig érdemes megemlíteni: az energiahatékony E Ink technológia akár egy hónapos olvasást biztosít egyetlen akkumulátorfeltöltéssel.

SMARTlight technológia és dark mode

Két további funkció, amely jelentősen hozzájárul az olvasási kényelemhez, a SMARTlight és a dark mode. Kézi üzemmódban a SMARTlight lehetővé teszi a fényerő beállítását és a meleg vagy hideg tónusok kiválasztását, valamint a beállítások elmentését a későbbi egyszerű váltás érdekében. Automatikus üzemmódban a SMARTlight a napszaknak megfelelően állítja be a fényerőt és a színhőmérsékletet. A dark mode javítja az olvasási élményt gyenge megvilágítás mellett, így a háttér sötét, a szöveg pedig fehér lesz, ami segíthet csökkenteni a szem megerőltetését.

Text-to-Speech és hangoskönyvek

A PocketBook Verse Pro támogatja a Text-to-Speech funkciót, amely képes bármilyen szövegfájlt hangsávvá alakítani, és a 26 elérhető nyelv egyikén elmondani. Bármikor váltson könyvolvasásról szöveghallgatásra: mindössze két kattintás, és az e-olvasó hangosan olvasni kezd, miközben Ön a napi rutinját végzi. A Text-to-Speech funkcióval elérhető, természetes hangzású hangok garantálják, hogy könyve nem veszít a részletekből vagy a hangsúlyból.

A készülék 6 népszerű hangformátumot is támogat, így hangoskönyvek hallgatásához is kiváló választás. A Bluetooth technológiának köszönhetően az e-olvasó egyszerűen csatlakoztatható vezeték nélküli fejhallgatóhoz vagy autós audiorendszerhez, így biztosítva a megszakítás nélküli zenehallgatást.

IPX8 vízvédelem a korlátozások nélküli olvasáshoz

A PocketBook Verse Pro-t úgy tervezték, hogy ellenálljon a vízkárosodásnak, és megfelel az IPX8 szabványnak. Ez azt jelenti, hogy az e-olvasót akár 60 percre akár 2 méter mély édesvízbe is lehet meríteni mindenféle káros hatás nélkül. Akár a fürdőben, akár a medence közelében olvas, belemerülhet kedvenc könyvébe anélkül, hogy aggódnia kellene a víznek való kitettség miatt.

Vonzó kialakítás és kompaktság

A PocketBook Verse Pro tökéletesen kompakt, stílusos megjelenésű és jól átgondolt ergonómiával rendelkezik. A vonzó azúrkék vagy szenvedélyes vörös színekben az e-olvasó kiemelkedik a tömegből, és prémium kategóriás esztétikát áraszt. Az oldalak közötti navigáció gyerekjáték, az érintőképernyő vagy az alul található kényelmes mechanikus gombok közül választhat. Kompakt, mindössze 108 × 156 × 7,6 mm-es mérete és ergonomikus kialakítása kényelmes olvasást biztosít bárhol, egy kézzel tartva a készüléket.

25 formátum, egy hónapnyi olvasás újratöltés nélkül és egyéb Verse Pro funkciók

  • Minden népszerű formátum átalakítás nélkül: az e-olvasó 25 formátumot támogat, köztük az összes leggyakoribbat: ACSM, AZW, AZW3, CBR, DJVU, DOC, EPUB, FB2, MOBI, PDF, TXT, JPEG, PNG, TIFF;
  • Adobe DRM támogatás: könyvek kölcsönzése online könyvtárakból az Adobe DRM technológiának köszönhetően;
  • 6 audioformátum támogatása: MP3, MP3.zip, OGG, OGG.zip, M4A, M4B;
  • Akár egy hónapnyi munka egyetlen töltéssel: a hihetetlen energiahatékonyság a Verse Pro-t ideális kütyüvé teszi a mindennapi olvasáshoz és utazáshoz egyaránt;
  • PocketBook felhőszolgáltatás és Wi-Fi: kényelmes vásárláshoz, szinkronizáláshoz és könyvtárkezeléshez;
  • 16 GB belső tárhely: elegendő hely egy lenyűgöző könyvtár számára;
  • Automatikus képernyőforgatás: módosítsa a képernyő tájolását a még jobb olvasási kényelem érdekében;
  • Előre telepített szótárak: 11 nyelvkombináció, 42 kombináció pedig ingyenesen letölthető;
  • Könnyűség és kompaktság: a készülék súlya mindössze 186 g.

PocketBook Verse Pro: a ragyogó e-olvasó csillag prémium funkciókkal

Hát
Aa HD