PocketBook Verse Pro Color: hihetetlenül kompakt e-olvasó színes E Ink Kaleido™ 3 kijelzővel

2024. június 4.

A PocketBook büszkén bemutatja legújabb e-olvasóját: a legmodernebb E Ink Kaleido™ 3 technológiát használó 6”-os kijelzővel szerelt PocketBook Verse Pro Color típust, amelyet magával ragadó olvasási és hallgatási élmény biztosítására terveztünk. A kompakt, de nagy teljesítményű Verse Pro Color számos továbbfejlesztett funkcióval és tulajdonsággal rendelkezik: IPX8 vízellenállás, hangoskönyv-támogatás Bluetoothon keresztül, Text-to-Speech funkció, SMARTlight funkció és egy nyolcmagos processzor is szerepel a listáján.

Az új, kompakt Verse Pro Color hihetetlen élményt ígér a színes olvasás terén olyan megszállott olvasóknak, akik nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy elszakadjanak a könyveiktől.

Olvasson színesben a legmodernebb E Ink Kaleido™ 3 kijelzőn

A PocketBook Verse Pro Color egy 6”-os e-olvasó, amely az úttörő E Ink Kaleido™ 3 színes kijelzővel van felszerelve: ez 50%-kal jobb felbontást és PPI-t kínál a színes e-olvasáshoz. Az 1072 x 1448 fekete-fehér és 536 x 724 színes képfelbontásával a Verse Pro Color lenyűgözően tiszta és részletes képet kínál. A PocketBook Verse Pro Color 4096 szín és árnyalat megjelenítésére képes szemkímélő, tükröződésmentes kijelzőjén, amivel tökéletes olvasási élményt biztosít, mivel az optikai tulajdonságok a lehető legközelebb állnak a hagyományos, nyomtatott oldalakéhoz.

SMARTlight funkció a szemkímélő olvasásért bármilyen fényviszonyok mellett

A SMARTlight funkció testreszabható előlapi megvilágítást kínál, ami javítja az olvasási élményt. A felhasználók a saját igényeikre szabhatják a világítást a nappali olvasásra alkalmas hideg, kékes tónustól az éjszakai olvasáshoz ideális meleg, megnyugtatóan sárgás színekig. Kézi üzemmódban beállíthatja a fényerőt és választhat a hideg vagy a meleg tónusok között, és személyre szabott beállításait el is mentheti, hogy később erőfeszítés nélkül újra használhassa őket. Az automatikus üzemmódban a SMARTlight funkció intelligensen hozzáigazítja a fényerőt és a színhőmérsékletet a napszakhoz, amivel minden körülmények között optimális olvasási élményt biztosít.

Számos lehetőség a hangoskönyvek kedvelőinek

A PocketBook Verse Pro Color nem csak olvasásra, hanem hangoskönyvek hallgatására is ideális eszköz. Az e-olvasó 6 hangformátumot támogat és Bluetooth 5.4 funkcióval rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy kényelmesen csatlakoztassa fejhallgatóját és egyéb eszközeit. A felhasználók bárhol megvásárolhatják és hallgathatják hangoskönyveiket a Verse Pro Color eszközzel!

A hangoskönyvek rajongói egy másik funkciót is imádni fognak: a Text-to-Speech felolvasást, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen írott szöveget hangoskönyvvé változtassanak. A felhasználóknak most már vezetés vagy vacsorafőzés közben sem kell félretenniük olvasmányaikat: a Verse Pro Color két kattintással elkezdi hangosan felolvasni őket! A Text-to-Speech funkció természetes hangzású férfi és női hangok természetes kínálatával rendelkezik a felolvasáshoz, és 26 nyelven elérhető.

Élvezze ki az aggodalommentes olvasást az IPX8 vízellenállásnak hála

A PocketBook Verse Pro Color tanúsítvánnyal rendelkezik: akár 60 percet is kibír maximum 2 méter mély édesvízben káros hatások nélkül, ami lehetővé teszi, hogy a kádban vagy a medence partján ülve is élvezhesse kedvenc könyveit. Az aktív életmódhoz tervezett Verse Pro Color a kompakt kialakítását és temérdek funkcióját robusztus vízellenállással párosítja, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy menet közben is olvassanak anélkül, hogy a víz miatt kellene aggódniuk. Az IPX8 védelemmel a felhasználók bármilyen körülmények között aggodalom nélkül olvashatnak: nem számít, ha elkapja őket az eső, és egy megnyugtató fürdő közben sem kell letenniük kedvenc könyveiket.

Kompakt és ergonomikus kialakítás, hosszú akkumulátor-élettartam

Élvezze a színes tartalmakat bárhol a kompakt és pehelysúlyú 6”-os PocketBook Verse Pro Color eszközzel, ami otthon és menet közben is kényelmes olvasást biztosít. A méretei és pehelysúlyú kialakítása egy kis, papíralapú jegyzettömbhöz teszik hasonlatossá, de mégis képes akár több ezer könyvet is tárolni. A Verse Pro Color használata könnyed és erőfeszítésmentes az érintőkijelzőnek és a mechanikus gomboknak hála. Az eszköz tökéletesen illik a kézbe, de egyben ki is tűnik a tömegből a stílusos kialakításának hála. Emellett az energiahatékony E Ink kijelzőnek hála az eszköz képes akár 1 hónapon keresztül is működni töltés nélkül.

25 formátum, nyolcmagos processzor és a Verse Pro Color további funkciói

  • 25 formátum konvertálás nélkül: a PocketBook Verse Pro Color támogatja az összes népszerű könyvformátumot és grafikus formátumot, beleértve a CBR és CBZ képregényformátumokat.
  • 6 hangoskönyv-formátum támogatása: hangfájljait meghallgathatja M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 és MP3.ZIP formátumokban.
  • Nyolcmagos processzor: gyors navigációt és tökéletes olvasási élményt tesz lehetővé.
  • 16 GB belső memória: egy nagy, mindig kéznél lévő könyvtár kiépítése érdekében;
  • Kétsávos Wi-Fi (2,4/5 Ghz): a gyors és kényelmes internetezésért.
  • PocketBook Cloud és Dropbox szolgáltatások: kezelje és szinkronizálja könyveit könnyedén.
  • Előre telepített szótárak: 11 előre telepített szótár és 42 további letölthető nyelvkombináció.

PocketBook Verse Pro Color: az e-olvasás színes oldala

Hát
Aa HD