PocketBook Verse: a könnyedség és a könnyű olvashatóság új generációja

2023. szeptember 5.

A PocketBook bemutatja kivételesen felhasználóbarát, kompakt és könnyű, 6 hüvelykes PocketBook Verse e-olvasóját, amelynek célja, hogy mindent megadjon a kényelmes olvasáshoz. Az új PocketBook Verse szembarát E Ink Carta™ érintőképernyővel és adaptív SMARTlight világítással, microSD-nyílással rendelkezik, és támogatja a PocketBook Cloudot.

Olyan szemkímélő, mint egy nyomtatott oldal

A PocketBook Verse tökéletes társ a lelkes olvasók számára. A 6 hüvelykes E Ink Carta™ HD érintőképernyővel kényelmes és élvezetes az olvasás. A kiváló minőségű kijelző papírszerű olvasási élményt és így több órányi olvasást biztosít megerőltetés vagy fókuszvesztés nélkül. Mondjon búcsút a tükröződésnek a verőfényes napfényben, mivel az E Ink e-olvasók kijelzői lehetővé teszik az olvasást bárhol és bármikor. Tökéletes tisztasága és olvashatósága minden szót életre kelt az oldalon.

Nagyobb szabadság az adaptív SMARTlight segítségével

Tapasztalja meg a tökéletes olvasási kényelmet a PocketBook Verse segítségével, amelyet úgy terveztek, hogy éjjel-nappal elkísérje. A SMARTlight technológiával a felhasználók bármilyen fényviszonyokhoz hozzáigazíthatják a képernyő paramétereit, beállíthatják a képernyő fényerejét és színhőmérsékletét. Most zökkenőmentesen testreszabhatja az oldal színtónusát anélkül, hogy megszakítaná az olvasást – egyszerűen csúsztassa végig az ujját a kijelző oldalán. A preferált képernyőbeállítási sablonokat el is mentheti, és később aktiválhatja, hogy bármikor személyre szabott olvasási élményben legyen része.

Korlátlan olvasás 25 formátum támogatásával

A PocketBook Verse 25 könyv- és grafikai formátumot támogat, beleértve az ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG és PNG formátumokat, így többé nincs szükség a fájlok konvertálására. A PocketBook segítségével az olvasók elfelejthetik a fájlkonverzió problémáját, és megtakaríthatják értékes idejüket. A Verse az Adobe DRM támogatásának köszönhetően kompatibilis az online könyvtári szolgáltatásokkal is. A könyvek online kölcsönzése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Memóriakártya-nyílás és egy hónapnyi olvasás egyetlen feltöltéssel

A PocketBook Verse segítségével soha nem fogy ki az olvasási lehetőségekből. A készülék 8 GB beépített memóriával rendelkezik, amely elegendő helyet biztosít több ezer könyv tárolására az e-olvasóban. A készülék egy memóriakártya-nyílást is tartalmaz, amely akár 128 GB-ot is támogat, így virtuális könyvtárát több mint 15 ezer e-könyvre bővítheti, az egyes letöltött fájlok formátumától és minőségétől függően. A Verse az energiahatékonyságban is jeleskedik: egyetlen teljes feltöltéssel akár egy hónapos aktív olvasásra is képes a készülék.

A kényelem és a stílus kiváló kombinációja

A PocketBook Verse egy kompakt eszköz, amely mindössze 182 grammot nyom, és könnyen elfér a táskájában vagy pénztárcájában. A mechanikus vezérlőgombok és az érintőképernyő tökéletes keverékével az e-olvasó könnyed navigációt és intuitív olvasási élményt kínál. Úgy tervezték, hogy lenyűgözzön, a Verse letisztult és stílusos megjelenést mutat, amely bármilyen stílust kiegészít. Minimalista dizájnja és szemet gyönyörködtető élénkkék és ködszürke színei egy csipet kifinomultságot adnak az olvasási elfoglaltságokhoz.

Kiváló olvasási lehetőségek ingyenes szótárak és felhőszolgáltatások segítségével

A beépített Wi-Fi-vel a PocketBook Verse gyors hozzáférést biztosít az online könyvesboltokhoz, lehetővé téve a különféle forrásokból származó könyvek egyszerű böngészését és vásárlását. Vegye át az irányítást teljes könyvtára felett, és szinkronizálja fájljait több eszköz között a PocketBook Cloud segítségével, míg a Dropbox lehetővé teszi az e-könyvek gyors kézbesítését közvetlenül a készülékére.

A felhasználók élvezhetik a 11 előre betöltött szótár kényelmét, és további 42 nyelvkombinációt fedezhetnek fel, amelyek ingyenesen letölthetők. Akár új nyelvet tanul, akár nyelvi készségeit fejleszti, a PocketBook Verse tökéletes társ a nyelvrajongók számára.

PocketBook Verse – a felhasználóbarát e-olvasás új fejezete.

Hát
Aa HD