6.0-s firmware a PocketBook Touch HD 3-hoz: új külső és egyedülálló teljesítmény

2020. március 26.

2020. március 26 napjától elérhető a 6.0-s firmware új verziója a PocketBook Touch HD 3 e-olvasókhoz. Ez az utóbbi évek legnagyobb frissítésre, amely megváltoztatja a főmenű és az alkalmazások külsejét és valamint támogatást biztosít egy új könyvformátumhoz, az EPUB3-hoz.

A firmware hamarosan elérhetővé válik a PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro és más, támogatott készülékekhez is.

A PocketBook számára fontos felhasználóinak kényelme, így nem csak új termékek megalkotására koncentrál, hanem a már létező típusok fejlesztésére is. A 6.0-s firmware legújabb verzója egy jelentős frissítés, ami még kényelmesebbé és modernebbé teszi PocketBook Touch HD 3 készülékét.

  • Minden alkalmazás új felhasználói felületet kapott és átdolgozásra került az értesítések felület, az irányítópanel és az alkalmazások panel is; emellett pedig a könyv kártyája is új külsőt kapott. Említésre méltó még az új Audiobook alkalmazás, ami még kényelmesebbé teszi hangoskönyveinek meghallgatását és rendszerezését.
  • Ismerje meg e-olvasója új oldalát. A szoftveres frissítés elérhetővé tesz egy új könyvformátumot, az EPUB3-at, a PocketBook Touch HD 3 készüléken. Így az eszköz már 20 könyvformátumot támogat, ami egyedülálló teljesítmény.
  • A főmenü egy frissített felületet kapott: mostantól kezdve ajánlott irodalmakat is tartalmaz (bestsellerek, új könyvek, a hét könyve) az elérhető és a nemrég olvasott könyvek mellett. Emellett kezdőlapjának kezelőfelülete is testreszabhatóvá vált: hozzáadhatja az Önnek szükséges alkalmazások ikonját, illetve engedélyezheti/letilthatja a könyvajánlót.
  • A 6.0-s firmware átalakítja és leegyszerűsíti a hitelesítési rendszert is: most már egyetlen fiók használatával bejelentkezhet a PocketBook Cloud, PocketBook Store és más, a márka által biztosított szolgáltatásba. Ezen kívül a felhasználónak most már lehetősége lesz az okostelefonján is bejelentkezni a PocketBook alkalmazásba a QR-kód beolvasásával.
  • Jobb teljesítmény a PocketBook Touch HD 3 esetén: a készülék alvó üzemmódból való visszatérése és érintőpanelje felgyorsult, valamint a kézírás-funkció használata is gyorsabbá és gördülékenyebbé vált.

A 6.0-s firmware hatalmas változásokat hoz a PocketBook Touch HD 3 életébe, ezért ne habozzon: frissítse e-olvasóját és élvezze az e-könyvek olvasását minden eddiginél nagyobb kényelemben.

Amennyiben más típussal rendelkezik, kérjük, kövesse bejelentéseinket: az új firmware hamarosan elérhetővé válik a PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro és más támogatott készülékeken is.

Hát
Aa HD