PocketBook InkPad X Pro: kiemelkedő jegyzetelési és olvasási élmény egy nagy, 10,3 colos kijelzőn

2023. augusztus 9.

A PocketBook örömmel jelenti be a régen várt e-jegyzettömbjét és e-olvasóját, a PocketBook InkPad X Prót. A legújabb, Android rendszeren futó e-jegyzettömböt egy lenyűgöző, 10,3 colos E Ink Mobius™ kijelzővel szereltük, támogatja a kézírás funkciót, és tartozéka egy Wacom érintőceruza is. Az eszköz emellett hangformátumokat is támogat, valamint Bluetooth® és SMARTlight funkciókkal is rendelkezik.

Ismerje meg a PocketBook InkPad X Pro e-jegyzettömböt és e-olvasót idén tavasszal – a kiskereskedelmi csomag pedig egy védőtokot is tartalmaz!

Olvasson, tanuljon, dolgozzon hatékonyabban a kézírás funkcióval

A PocketBook InkPad X Pro új szintre emeli a digitális tartalmakkal való interakció fogalmát. A Wacom érintőceruza segítségével a felhasználók precíz oldaljegyzeteket készíthetnek, miközben egy másik alkalmazásban olvasnak vagy írnak. Többé nem kell extra időt pazarolnia egy jegyzet vagy egy ötlet elmentésére – csak fogja meg az érintőceruzát, és írjon le mindent kényelmesen anélkül, hogy félbe kéne szakítania az olvasást. Minden jegyzete pdf vagy png formátumban lesz elmentve, amit feltölthet a Cloudba, és így továbbíthat bármely más eszközére.

A kézírás funkció egy igazi kincs a lelkes olvasóknak, diákoknak, és szinte mindenkinek, aki szövegekkel dolgozik. Az InkPad X Pro segítségével jelentősen növelheti hatékonyságát, mivel gyorsabban és eredményesebben jegyzetelhet, mintha billentyűzeten gépelne, vagy egy papíralapú jegyzettömbbe írna.

Nagy és szemkímélő képernyő a tökéletes olvasásért

A PocketBook InkPad X Prót egy 1404 x 1872 felbontású, 227 PPI-s, 10,3 colos E Ink Mobius™ szereltük fel. Az ilyen méretű, teljesen szemkímélő kijelző példátlan kényelmet biztosít bármilyen tartalom olvasásához, legyen szó fikciós vagy valós eseményeken alapuló regényekről, szakkönyvekről és üzleti irodalomról, tankönyvekről vagy folyóiratokról. A felhasználók könnyedén saját igényeikre szabhatják a szöveg méretét: a 10,3 colos kijelző nagy mennyiségű szöveget képes megjeleníteni még megnövelt betűmérettel is. Az E Ink technológiának hála pedig az eszköz kijelzője szemkímélő és tükröződésmentes, ami tudatos és biztonságos olvasást tesz lehetővé bárhol és bármikor.

Android alapú e-jegyzettömb

A PocketBook InkPad X Pro Android platformon fut, ami nagyobb szabadságot biztosít a harmadik felek alkalmazásainak használatához. Mostantól kezdve a felhasználók különböző, olvasásra és kézírásra szolgáló mobilalkalmazásokat telepíthetnek az eszközre, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy igényeik szerint testreszabják az élményt.

Élvezze a hangoskönyveket és zenét

Nem csak kézírásra vagy olvasásra használhatja eszközét: hangoskönyveket is hallgathat rajta! Csatlakoztassa eszközét vezetéknélküli fejhallgatóhoz vagy hangszóróhoz Bluetooth-on és élvezzen bármilyen hangfájlt MP3 vagy WAV formátumokban.

Extra kényelmes olvasás a SMARTlight funkcióval

A SMARTlight funkció garantálja a biztonságos olvasást bármilyen fényviszonyok között. Az adaptív előlapi megvilágítás segítségével a felhasználó beállíthatja a képernyő fényerejét és színhőmérsékletét a meleg és hideg hatások között, amelyek még teljesebbé teszik az olvasási élményt.

A PocketBook InkPad X Pro további figyelemre méltó funkciói:

  • Négymagos processzor és 2 GB RAM a zökkenőmentes olvasás és munka érdekében;
  • 32 GB belső memória – elég hely egy nagy, mindig kéznél lévő könyvtárnak, jegyzeteknek, és hangfelvételeknek;
  • 18 könyv- és grafikus formátum támogatása; AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPG, JPEG;
  • Az eszközön Android 8.1 operációs rendszer fut;
  • Bluetooth, Wi-Fi és USB-C;
  • A Wacom érintőceruza és az alvás funkcióval rendelkező védőtok a kiskereskedelmi csomag részeként.

PocketBook InkPad X Pro – 10,3 3 colos e-olvasó jegyzet funkcióval munkára és szabadidőre!

Hát
Aa HD