Új PocketBook InkPad Lite: a nagy képernyő kényelme megfizethető áron

2021. augusztus 2.

A PocketBook izgatottan jelenti be vadonatúj, 9,7 colos E Ink Carta™ kijelzővel szerelt készülékét, amely még megfizethetőbbé teszi a nagyképernyős olvasás élményét! A termék 2021 őszétől lesz elérhető.

Az új, nagyképernyős eszköz SMARTlight funkciója, frissített formatervezése és az oldalán található kezelőgombjai garantálják a felhasználó számára a tökéletesen kényelmes olvasást.

A nagy képernyő, méltányos ár és temérdek lehetőség a szöveggel kapcsolatos tevékenységek elvégzésére – a felhasználó helyzeteket és könyvjelzőket tud készíteni, ki tudja emelni a szöveg kulcsfontosságú részeit és szótárakat tud használni – kötelező eszközévé teszi az InkPad Lite készüléket az önfejlesztéshez és tanuláshoz.

Nagyobb képernyő – kivételes olvasási élmény

A PocketBook InkPad Lite egy nagyméretű, 9,7 colos képernyővel van felszerelve, amely az egyszerű prózától kezdve szakirodalmakon át a tankönyvekig bármely tartalom olvasására ideális. A nagy képátló lehetővé teszi, hogy egyszerre több szöveg jelenjen meg a képernyőn és ez nagyobb kényelmet jelent a látássérült olvasók számára, akik a kényelmes olvasás érdekében megnövelik a betűméretet. Ne felejtsük el az E Ink Carta™ technológiát sem, amely az e-olvasó képernyőjét a lehető leghasonlóbbá teszi a normál, nyomtatott könyvek oldalaihoz és ebből kifolyólag teljesen biztonságos a szemre nézve.

Több lehetőség a SMARTlight funkcióval

A hagyományos előlapi megvilágítástól eltérően a SMARTlight technológia nem csak a képernyő fényerejének, hanem színhőmérsékletének beállítását is lehetővé teszi a felhasználó számára. Így a felhasználók a lehető legkényelmesebben olvashatnak bármely fényviszonyok mellett és választhatnak a hideg vagy meleg előlapi színárnyalatok közül a kedvük és igényeik függvényében. Az automatikus mód a napszak szerint módosítja a beállításokat. Emellett az olvasók létrehozhatják saját, fényerőbeállításokat tartalmazó sablonjaikat, amelyek segítségével gyorsan és bármikor az igényeikhez igazíthatják a képernyőt.

Vadonatúj külső, oldalsó vezérlőgombok és kompakt kialakítás

A PocketBook InkPad Lite új, visszafogott és pragmatikus külsőt kapott, amely minden bizonnyal vonzó lesz a klasszikusok kedvelői számára. A típus fő innovációja azonban az, hogy a vezérlőgombok átkerültek az eszköz alsó részéről a jobb oldali panelre. Sok felhasználó számára az e-olvasó még ergonomikusabbá és kényelmesebbé vált a lapozás oldalsó gombokkal történő kivitelezésének hála. A beépített giroszkóp pedig érzékeli az eszköz tájolását, amelynek hála az InkPad Lite egyformán kényelmes a jobb- és balkezes felhasználók számára is. Jó hír még a felhasználók számára az InkPad Lite mérete. Az eszköz mindössze 236,2x173x7,9 mm-es, amely az egyik legkompaktabb eszközzé teszi az ilyen méretű kijelzővel rendelkező eszközök kategóriájában.

Rengeteg formátum támogatása konvertálás nélkül

Minden PocketBook olvasó egyik legnagyobb előnye az általuk támogatott fájlformátumok mennyisége. A PocketBook InkPad Lite a választás szabadságával is elragadtatja felhasználóit: az eszköz 19 könyv- és 4 grafikus formátumot támogat. Ez azt jelenti, hogy az e-olvasó meg tudja nyitni a könyvek, dokumentumok és képek legnépszerűbb formátumait, így a felhasználónak nem kell időt vesztegetnie a konvertálásra.

Wi-Fi és natív felhőszolgáltatások

A felhasználók szinkronizálni tudják könyveiket (és teljes könyvtáraikat) különböző eszközeik között a PocketBook Cloud-nak és PocketBook Reader alkalmazásnak hála. Emellett a Dropbox és a Send-to-Pocketbook szolgálatások a beépített Wi-Fi segítségével lehetővé teszik, hogy néhány kattintással könyveket továbbítson az e-olvasójára.

Kétmagos processzor és erőteljes akkumulátor

A PocketBook InkPad Lite eszközt egy kétmagos processzor hajtja, amely biztosítja a könyvek és alkalmazások gyors megnyitását, valamint a zökkenőmentes lapozást. A 2200 mAh-s akkumulátornak hála pedig az e-olvasó akár egy hónapig is működik egyetlen töltéssel.

A 9,7 colos PocketBook InkPad Lite eszközzel izgalmasabb az e-olvasás, mint valaha.

Hát
Aa HD