PocketBook InkPad Eo: erős, 10,3 colos e-jegyzettömb színes, E Ink Kaleido 3 kijelzővel

2024. április 9.

A PocketBook örömmel mutatja be legújabb e-jegyzettömbét és e-olvasó készülékét, az Android 11 alapú PocketBook InkPad Eót, amit nagy, 10,3 colos E Ink Kaleido™ 3 kijelzővel, beépített kamerával és sztereó hangszóróval, SMARTlight funkcióval és egy erős, a makulátlanul gyors munkát elősegítő nyolcmagos processzorral szereltünk fel.

A legújabb PocketBook InkPad Eóban minden megvan, ami ahhoz kell, hogy ideális eszközzé váljon a munkához, tanuláshoz és szórakozáshoz!

Kézírás és jegyzetelés

A nagy, 10,3”-os kijelzővel és érintőceruzával rendelkező InkPad Eo ideális a kézírással történő jegyzetelésre és arra, hogy egy könyvbe jegyzeteljen, rajzoljon, valamint az aktív tanulásra, napi jegyzetek készítésére vagy más kreatív tevékenység vagy rutinmunka végzésére.

A PocketBook érintőceruzájával a kézírásos jegyzetelés egyszerű és kényelmes. A felhasználók leírhatják gondolataikat és jegyzeteket készíthetnek anélkül, hogy kilépnének a könyvből; de ugyanezt akár egy külön alkalmazásban is megtehetik. Az InkPad Eo különböző eszközöket kínál az íráshoz, rajzoláshoz és szerkesztéshez, többek között tollat, ceruzát, ecsetet, több radírlehetőséget és egy lasszót, ami lehetővé teszi a jegyzet egy részének kicserélését. Ezeket a jegyzeteket kényelmesen elmentheti PDF- vagy PNG-formátumban, ami rugalmas hozzáférési lehetőséget eredményez.

Kamera a fényképekre való jegyzeteléshez vagy vázlatkészítéshez

A PocketBook InkPad Eót felszereltük egy kamerával, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók erőfeszítés nélkül fényképeket készítsenek és kézírásos jegyzeteket vagy vázlatokat rögzítsenek rajtuk.

Ez a funkció nagyon hasznos belső terek megtervezéséhez és tájépítészethez is. Az InkPad Eóval a felhasználók lefényképezhetik a házuk vagy a kertjük egy adott területét, és rajzold elemeket és megjegyzéseket adhatnak hozzá a képekhez.

Jegyzetkészítés egy dokumentum fényképeire, új tervezési ötletek felvázolása vagy mémek készítése – a kamerával felszerelt PocketBook InkPad Eo rengeteg lehetőséget nyit meg a felhasználó előtt arra, hogy jegyzeteket készíthessen közvetlenül a fényképekre.

Könnyű megosztás és fájltovábbítás

A PocketBook InkPad Eo leegyszerűsíti és hihetetlenül kényelmessé teszi a jegyzetek és fájlok megosztásának folyamatát. Az e-mail küldés funkcióval a felhasználók könnyedén továbbíthatják jegyzeteiket egy vagy több e-mail címre. Ez a funkció a könyvekbe írt jegyzetek megosztását is lehetővé teszi.

Emellett a más eszközökre történő fájltovábbításhoz az InkPad Eo támogatja a a Wi-Fi megosztás funkciót is.

Nagy, színes és szembarát E Ink kijelző

A PocketBook InkPad Eo a legújabb E Ink Kaleido™ 3 színes kijelzővel van felszerelve, ami lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkezik: a fekete-fehér képek felbontása 1860 x 2480, a színes képeké pedig 930 x 1240. Az új E Ink Kaleido™ 3 technológia 50%-kal jobb felbontású és PPI-jű színes képet tud megjelenteni. A PocketBook InkPad Eo 4096 szín megjelenítésére képes, miközben teljesen szembarát és tükröződésmentes marad. A 10.3” átmérőjű kijelző lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagy mennyiségű információt jelenítsenek meg egy oldalon, és rengeteg helyük maradjon jegyzetek vagy emlékeztetők megjelenítésére.



A PocketBook InkPad Eo egyéb kulcsfunkciói:

  • Android 11 operációs rendszer: így a felhasználók könnyedén letölthetik harmadik felek alkalmazásait olvasásra, kézírásra vagy szövegszerkesztésre.
  • SMARTlight: Lehetővé teszi a képernyő fényerejének és színhőmérsékletének beállítását, így meleg vagy hideg tónust is beállíthatnak az előlapi megvilágításnak.
  • Nagy teljesítményű processzor: egy erős, nyolcmagos (2,3 Ghz-es) processzor, ami jelentősen növeli az e-jegyzetelés hatékonyságát és a kézírás sebességét.
  • Beépített sztereó hangszóró: az e-jegyzettömb támogatja az MP3 és WAV hangformátumokat, valamit beépített hangszóróval rendelkezik, ami remek hangzást biztosít a hangoskönyveknek és zenéknek.
  • Bluetooth 5.0, Wi-Fi (két csatornás - 2,4/5GHz), és USB-C foglalat.
  • 64 GB beépített memória és microSD kártyafoglalat.
  • 17 könyv- és grafikus formátum alapértelmezett támogatása (ez a szám harmadik felek alkalmazásaival tovább növelhető): AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPEG.

PocketBook InkPad Eo: a legjobb kézírásélmény.

Hát
Aa HD