PocketBook InkPad Color. Nagy. Innovatív. A szivárvány minden színében!

2021. február 8.

A PocketBook büszkén jelenti be a PocketBook InkPad Colort, a világ első 7,8 colos E Ink Kaleido™ Plus kijelzővel felszerelt e-book olvasóját, amely 4096 szín megjelenítésére képes. Az új PocketBook InkPad Color hanglejátszásra is képes és Bluetooth csatlakozási lehetőséget is támogat.

A nagy kijelző az új, színes E Ink technológiát használja, amelynek hála az eszköz mindenféle tartalom olvasására alkalmas: egyszerű, fekete-fehér könyvektől kezdve a színes képregényeken, gyermekkönyveken, üzleti irodalmon keresztül a magazinokig.

Az új, színes E Ink Kaleido™ Plus kijelző – az e-olvasás technológiájának következő lépcsőfoka

A PocketBook InkPad Color az első a maga nemében. A e-book olvasót a legújabb 7,8 colos kijelzővel szereltük fel. Az új E Ink Kaleido™ Plus előrelépést jelent az ePaper E Ink Print Color technológiához képest: ez a kényelmes és biztonságos színes olvasás következő lépcsőfoka.

Az új típus kijelzője 4096 szín és azok árnyalatainak megjelenítésére képes. A színszűrő új mintája növeli a színek fényerejét és szaturációját, míg a fehér háttér a korábbinál fehérebbé vált. A technológia lehetővé teszi, hogy a lehető legkényelmesebben olvasson különböző tartalmakat a szemkímélő E Ink kijelzőn.

Ugyanakkor az innovatív, új E Ink Kaleido™ Plus kijelző szintén rendelkezik az E Ink technológia egyedi tulajdonságaival: teljesen biztonságos a szemnek, nem tükröződik rajta a napfény és hihetetlenül energiatakarékos. A nagy felbontású (1404x1872) kijelzőnek és a 300 DPI-s részletességnek hála a fekete-fehér szövegek tisztasága továbbra is tökéletes.

Elülső megvilágítás a tökéletes e-olvasásélményért – bármikor

A szembarát elülső megvilágítás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen fényviszonyok között, a nap bármelyik szakában olvashassanak a PocketBook InkPad Color készülékükön.

Ezen felül az elülső megvilágítás egy másik kulcsfontosságú funkciót is betölt a színes kijelzővel felszerelt e-olvasók esetén. Az új E Ink Kaleido™ Plus technológia a monokróm panel és színszűrő egyedi kombinációját használja, amely egy hűvös, árnyalt színt biztosít az elektronikus oldalaknak. Az elülső megvilágítás még a legalacsonyabb fényerősség esetén is segít optimalizálni a kijelző teljesítményét.

Bluetooth, audio, felolvasás funkció: nagy lehetőségek a hangoskönyvek rajongóinak

A PocketBook InkPad Color hat népszerű audioformátumot képes lejátszani, mint például az M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 és MP3.ZIP, ez pedig nagyszerű hír azoknak, akik nem csak olvasni szeretik a könyveket, hanem szívesen hallgatnak hangoskönyveket is. A felolvasás funkció szintén külön figyelmet érdemel: bármilyen írott szöveget képes felolvasni 16 nyelven. A Bluetooth-technológiának hála csatlakoztathatja az e-book olvasót vezeték nélküli fejhallgatójához vagy autója hangrendszeréhez, ezzel lehetővé téve a folyamatos zene- és hangoskönyvhallgatást.

23 támogatott formátum, memóriakártya-foglalat

A hangformátumokon felül az eszköz kezelni tud 23-at a legnépszerűbb formátumok közül: 19 könyv- és 4 grafikus formátumot támogat. Ez a funkció garantálja a kényelmes olvasást anélkül, hogy konvertálnia kellene tartalmait: könyvek, magazinok, tankönyvek, prózairodalom, szakmai irodalom, képregények stb.

Az e-book olvasó 16 GB belső tárhellyel rendelkezik, amely a microSD-foglalat segítségével 32 GB-ig bővíthető. Így az eszközön elegendő hely fog rendelkezésére állni egy lenyűgöző könyvtár tárolásához. Az eszköz másik előnye az USB-C csatlakozó (USB 2.0 szabvány), amelyen keresztül töltheti az e-book olvasóját, illetve a tartozékként biztosított 3,5 mm-es jack átalakító segítségével csatlakoztathatja fejhallgatóját.

Pehelysúlyú és elegáns e-book olvasó

A nagy kijelző ellenére a PocketBook InkPad Color mindössze 225 g-ot nyom, amivel a világ egyik legkönnyebb 7,8 colos e-book olvasója. Így a napi ingázás során mindig talál majd helyet neki a táskájában vagy hátizsákjában. Ezen felül a PocketBook InkPad Color kitűnik a tömegből a stílusosan elegáns kialakításának és a vonzó Moon Silver színének köszönhetően is, amelyek egy valódi műalkotássá teszik az eszközt.

PocketBook InkPad Color: élvezze kedvenc színes könyveit a nagy méretű, 7,8 colos kijelzőn.

Hát
Aa HD