PocketBook InkPad Color 3: a legújabb színes kijelző és végtelen lehetőségek az olvasásra és hangoskönyvek hallgatására

2023. október 17.

A PocketBook 7,8 colos E Ink kijelzőkkel szerelt termékkel – az új, E Ink Kaleido™ 3 kijelzővel ellátott PocketBook InkPad Color 3-mal – bővíti a színes e-olvasókat tartalmazó termékcsaládját, és ezek még jobb felbontású színes oldalakat képesek megjeleníteni.

Nem számít, hogy egy izgalmas regénybe merül bele, színes képregényeket fedez fel, vagy egy tankönyvvel dolgozik, a 7,8 colos, könyvméretű E Ink Kaleido™ 3 kijelzővel szerelt PocketBook InkPad Color 3 a tökéletes megoldást kínálja.

A PocketBook InkPad Color 3 emellett legnyűgöző funkciókkal is rendelkezik olvasáshoz és hangoskönyvek meghallgatásához: beépített hangszóró, Text-to-Speech funkció, Bluetooth, IPX8 vízellenállás, SMARTlight, sötét üzemmód, 25 formátum támogatása konvertálás nélkül stb.

Az új PocketBook InkPad Color 3 az elkövetkezendő hetekben megvásárolhatóvá válik pompás Stormy Sea színben. Készüljön fel a színes olvasókalandra!

Forradalmi E Ink Kaleido™ 3 színes kijelző

A PocketBook InkPad Color 3 készüléket a legújabb, 7,8 colos, színes E Ink Kaleido™ 3 kijelzővel szereltük, amely 4096 szín megjelenítésére képes, miközben teljesen szemkímélő és tükröződésmentes élményt nyújt. A naprakész E Ink Kaleido™ 3 technológia jelentősen javítja az e-olvasó optikai tulajdonságait: lenyűgöző, 50%-os előrelépést hoz az e-oldalak felbontásában és PPI-jében, így könyvei, képregényei és magazinjai minden eddiginél színesebben és részletesebben jelennek meg.

Szemkímélő olvasás bármikor a SMARTlight funkció és a sötét üzemmód használatával

Tapasztalja meg a kényelem egy teljesen új szintjét az adaptív SMARTlight technológiával, amely segít beállítani a kijelző fényerejét és színtónusát. Válasszon egy meleg tónust egy kényelmes, esti olvasáshoz; a hideg tónus pedig tökéletes a reggeli időszakra. A késő éjszakai alkalmakra pedig a PocketBook InkPad Color 3 rendelkezik egy sötét üzemmóddal, amely felcseréli a szöveg és a háttér színeit, amellyel kényelmet és szemkímélő olvasást biztosít anélkül, hogy extra fényforrásra lenne szüksége.

Beépített hangszóró és Text-to-Speech

Bemutatjuk a PocketBook InkPad Color 3 lenyűgöző hangfunkciót! Beépített hangszórójával a felhasználók erőfeszítés nélkül elmerülhetnek hangoskönyvekben anélkül, hogy extra eszközökre lenne szükségük. A Bluetooth (5.0) csatlakoztathatóság lehetővé teszi, hogy e-olvasóját vezetéknélküli fejhallgatóihoz vagy egyéb eszközeihez csatlakoztassa.

A Text-to-Speech gyors átmenetet kínál az olvasás és a hallgatás között az olyan alkalmakra, amikor nem kényelmes olvasni. A Text-to-Speech funkció bármilyen szövegfájlt természetes hangzással fel tud olvasni a 26 elérhető nyelven. Hallgassa meg könyveit bárhol és bármikor!

Élvezze ki a gondtalan olvasást IPX8 vízellenálló eszközén

Élvezze ki a gondtalan olvasást az IPX8 vízellenállással ellátott PocketBook InkPad Color 3 eszközzel. Ez a csodás funkció biztosítja, hogy az eszköz képes 2 méter mélységig ellenállni az édesvízbe merülésnek, maximum 60 percig. Tehát InkPad Color 3 eszköze biztonságban van a medence mellett, a strandon és az esőben is. Olvasson magabiztosan és abban a tudatban, hogy e-olvasója képes megbirkózni a váratlan helyzetekkel.

Fenomenális ergonómia és kiemelkedő kialakítás

Nagyalakú könyv méretének ellenére az e-olvasó a lehető legergonomikusabb kialakítást nyújtja. Tökéletesen illik a kézbe, és hála mechanikus vezérlőgombjainak, érintőkijelzőnek és a képernyő automatikus elforgatására szolgáló giroszkópnak hihetetlenül felhasználóbarát. Az eszköz pompás kialakításával és egyedi, Stormy Sea színével is kiemelkedik. A vonzó és praktikus PocketBook InkPad Color 3 a szórakoztató olvasásban való elmerülés kapuja!

Képregény- és mangatámogatás, egy hónap töltés nélkül, és az InkPad Color 3 további szuperképességei:

  • 25 könyv-, grafikus és képregényformátum – A PocketBook InkPad Color 3 támogatja a legnépszerűbb formátumokat konvertálás nélkül, beleértve a CBR és CBZ képregény- és mangaformátumokat;
  • 6 hangoskönyv-formátum – Az e-olvasó támogatja az M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 és MP3.ZIP formátumokat, hogy meghallgathassa hangoskönyveit és zenét;
  • 32 GB beépített memória – hozza létre saját digitális könyvtárát;
  • Akár egy hónap töltés nélkül – az E Ink technológiának és az nagy kapacitású akkumulátornak hála az eszköz lenyűgözően hosszú olvasást biztosít töltés nélkül;
  • Kétsávos Wi-Fi (2,4/5GHz) – vásároljon könyveket az online boltokban;
  • PocketBook Cloud & Dropbox – kezelje és szinkronizálja könyvtárát e-olvasója és más eszközök között;
  • Előre telepített szótárak – az e-olvasó 11 előre telepített szótárral rendelkezik, és további 42 nyelvkombináció áll rendelkezésre ingyenes letöltésre.

PocketBook InkPad Color 3 – Egy színes olvasókaland!

Hát
Aa HD