PocketBook InkPad Color 2 továbbfejlesztett, 7,8 coloskijelzővel és beépített hangszóróval

2023. április 26.

A svájci PocketBook márka örömmel jelenti be színes E Ink kijelzőkkel felszerelt termékeinek új típusát, a PocketBook InkPad Color 2-t, amelyet továbbfejlesztett E Ink Kaleido™ Plus kijelzővel láttunk el. Az eszköz a legmodernebb funkciókkal rendelkezik, és páratlan olvasási élményt biztosít beépített hangszórójának, Bluetooth®-támogatásának, Text-to-Speech funkciójának, adaptív SMARTlight előlapi megvilágításának és IPX8 vízellenállásának hála.

Készüljön fel az újragondolt Moon Silver színben pompázó PocketBook InkPad Color 2 megismerésére!

Továbbfejlesztett színes kijelző

A PocketBook InkPad Color 2-t továbbfejlesztett 7,8 colos E Ink Kaleido™ Plus kijelzővel szereltük fel, amely 4096 szín megjelenítésére képes, miközben teljesen szemkímélő marad. A továbbfejlesztett színszűrő-elrendezéssel a kijelző jobb árnyalatokat és szaturációs teljesítményt biztosít, amelyek még vonzóbbá és élénkebbé teszik a színes tartalmakat. A könyvméretű 7,8 colos kijelző lehetővé teszi a teljes olvasási kényelem megtapasztalását.

Élvezze tartalmak széles kínálatát, beleértve a gyermekeknek szóló képeskönyveket, mangákat, szakirodalmat és folyóiratokat tisztán és színesben.

Válasszon egy meleg vagy hideg színtónust a SMARTlight funkcióval

Az adaptív SMARTlight funkció segítségével ízlése szerint testre szabhatja az előlapi megvilágítás fényerejét és tónusát. Ezen felül az aktív SMARTlight funkció minimum fényerőn történő használata segít optimalizálni az E Ink Kaleido™ Plus kijelző optikai tulajdonságait, ezzel maximális olvasási élményt biztosítva.

Olvasson szemei számára teljes kényelemben bármilyen fényviszonyok között, legyen szó egy homályos szobáról, vagy egy napsütéses napról.

Beépített hangszóró, Bluetooth és Text-to-Speech funkció

A PocketBook InkPad Color 2 a tökéletes e-olvasó a hangok szerelmesei számára. Az eszköz 6 hangformátumot támogat, beépített hangszórója van, Bluetooth kapcsolatra képes, és Text-to-Speech funkcióval rendelkezik. A beépített hangszórónak hála elég egyszerűen megnyomnia a Lejátszás gombot, és további eszközök használata nélkül elveszhet kedvenc történeteiben. Az e-olvasó Bluetooth 5.2 kapcsolatra is képes, ami vezetéknélküli fejhallgatók és hangszórók gyors és zökkenőmentes csatlakoztatását teszi lehetővé. Ezen felül a Text-to-Speech funkció lehetővé teszi, hogy az e-olvasó bármilyen szöveget természetes hangzású hangon felolvasson, ezzel szinte hangoskönyvvé változtatva azt.

Gondtalan olvasás az IPX8 vízellenállásnak hála

A PocketBook InkPad Color 2 megbízható védelemmel rendelkezik a vízzel szemben az IPX8 szabvány szerint. Az eszköz károsodás nélkül képes 2 méter mélységig ellenállni az édesvízbe merülésnek, maximum 60 percig.

Abban a tudatban olvashat gondtalanul, a helyszíntől függetlenül, hogy e-olvasója képes ellenállni a váratlan vízhatásoknak.

Egy eszköz, ami az olvasás szeretetére inspirál

A PocketBook InkPad Color 2 tökéletesen beleillik a kezébe, ergonomikus, és könnyen használható. Az e-olvasó tökéletes kialakításával és vonzó, Moon Silver színével nyűgözi le a felhasználót. A kényelem, minőség és esztétika kombinációja egy olyan ideális e-olvasóvá teszi az InkPad Color 2-t, amelyet minden nap a keze ügyében akar majd tartani.

25 formátum támogatása, négymagos processzor és az InkPad Color 2 további funkciói

A PocketBook InkPad Color 2 további funkciói:

  • 32 GB belső memória álmai könyvtárának létrehozásához;
  • Minden népszerű formátum olvasása konvertálás nélkül – az e-olvasó 21 könyv- és 4 grafikus formátumot támogat, beleértve a következőket: AZW, EPUB, FB2, DOC, TXT, PDF, DJVU, CBR, CBZ, JPEG;
  • 6 hangformátum támogatása – élvezze hangoskönyveit vagy zeniét a következő formátumokban: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP;
  • Adobe DRM-támogatás – kölcsönözzön könyveket online könyvtárakból ingyen az Adobe DRM technológiának hála;
  • Nagy teljesítményű, négymagos processzor;
  • Kétsávos Wi-Fi, PocketBook Cloud és Dropbox – a gyors vásárlásért, könyvtárkezelésért és más eszközökkel való szinkronizálásért;
  • Ingyenes szótárak – 11 előtelepített és további 42 ingyenesen letölthető nyelvkombináció;

PocketBook InkPad Color 2 – új nap ragyog az e-olvasásra!

Hát
Aa HD