PocketBook InkPad 4: a hihetetlenül sikeres típus a legújabb kijelzővel és beépített hangszóróval tér vissza

2023. március 28.

A PocketBook örömmel jelenti be a népszerű „InkPad”-termékcsalád legújabb típusát. Az új PocketBook InkPad 4 a legújabb, 7,8 colos E Ink Carta™ 1200 kijelzőt, beépített hangszórót, és Bluetooth®-támogatást kapott, valamint IPX8-vízállósággal rendelkezik.

Az InkPad-termékcsalád hagyományaihoz hűen adaptív SMARTlight-funkcióval, hangoskönyv-támogatással és Text-to-Speech funkcióval is rendelkezik.

Az új, modern külsőnek hála a PocketBook InkPad 4 külseje kompakt, tökéletesen ergonomikus és stílusos. Diszkrét előlapja és hátlapja fekete, amely remek kontrasztot alkot az ezüst szélekkel. A nagy kijelző ellenére az eszköz súlya mindössze 265 g, ami nyugodt körülmények között és menet közben történő olvasásra egyaránt alkalmassá teszi.

Az új PocketBook InkPad 4 két héten belül elérhető lesz.

Az új E Ink Carta™ 1200 kijelző még szemkímélőbb

A PocketBook InkPad 4 új, 7,8 colos E Ink Carta™ 1200 kijelzőt kapott, amelynek felbontása 1404 x 1872 és 300 PPI-vel rendelkezik. Ezzel az új technológiával az elektronikus oldal 15%-kal nagyobb kontrasztot tud megjeleníteni, az E Ink válaszideje pedig lenyűgöző módon 20%-kal javult.

Az új e-olvasó kijelzője méretével is kitűnik, ami a lehető legközelebb áll a nyomtatott könyvek szokásos méretéhez. Így minden tartalom olvasása kényelmes rajta a regényektől kezdve a szakirodalmon át a magazinokig és képregényekig.

Változtassa meg az elülső megvilágítás tónusát a SMARTlight-tal

A SMARTlight funkciónak hála a felhasználók bármilyen megvilágíts mellett szembarát módon olvashatnak. Az adaptív előlapi megvilágítás nem csak a fényerő, de a színhőmérséklet beállítását is lehetővé teszi, így meleg vagy hideg tónust is beállíthatnak. A SMARTlight tompa fénye teljes sötétségben is lehetővé teszi a kényelmes olvasást, miközben az e-olvasó kijelző szemkímélő marad.

Beépített hangszóró, Text-to-Speech és egyéb hangfunkciók

A PocketBook InkPad 4 6 hangformátumot támogat, és beépített hangszóróval rendelkezik. Ez a szabadság új szintjét hozza el a hangoskönyvek kedvelői számára, mivel mostantól bármilyen hangfájlt közvetlenül meghallgathatnak az e-olvasójukról, nem lesz szükségük más eszközre. A Bluetooth-támogatásnak hála a PocketBook InkPad 4-et bármikor párosíthatja vezetéknélküli fejhallgatójához, hangszórójához és más hangrendszerekhez, és élvezheti hangoskönyvét bármely kényelmes formátumban.

Különösen figyelemreméltó a Text-to-Speech funkció, amely valódi mesélővé változtatja e-olvasóját. A PocketBook InkPad 4 mindössze 2 kattintással bármely szövegfájlt hangosan felolvas természetes hangzású hangon, az elérhető 26 nyelv bármelyikén. Más szóval a felhasználók gyorsan valódi hangoskönyvvé változtathatják hagyományos szövegeiket.

IPX8 vízellenállás és karcállóság

A PocketBook InkPad 4 megbízható védelemmel rendelkezik a víz káros hatásaival szemben az IPX8-szabvány szerint. Ez azt jelenti, hogy az e-olvasó képes 2 méter mélységig ellenállni az édesvízbe merülésnek, maximum 60 percig.

Emellett az e-olvasó kijelzője továbbfejlesztett védelmet kapott a karcolásokkal szemben, ami remek hír azoknak, akik szeretnek menet közben olvasni. A vízellenállásnak és a hatékonyabb kijelzővédelemnek hála a felhasználók még jobban bízhatnak az eszköz biztonságában, és lehetővé teszik számukra, hogy bárhol élvezhessék kedvenc könyvüket.

A PocketBook InkPad 4 további funkciói:

  • 21 könyv- és 4 grafikus formátum támogatása konvertálás nélkül;
  • 6 hangformátum támogatása;
  • Wi-Fi és Felhőszolgáltatások – szinkronizálhatja egymással eszközeit és kényelmesebben kezelheti a könyvtárát;
  • 32 GB belső tárhely - elég egy hatalmas könyvtár tárolásához, ami mindig kéznél van;
  • 2000 mAh akkumulátor – akár egy hónap rendszeres olvasás töltés nélkül;
  • Kétmagos processzor - a gördülékeny lapozásért és az e-olvasó gyors működéséért;
  • Automatikus kijelző-elforgatás - az olvasó automatikusan megváltoztatja a kijelző tájolását a még kényelmesebb olvasásért;
  • Sok szótár – 11 előtelepített és további 42 ingyenesen letölthető nyelvkombináció;
  • Könnyű és kompakt – a nagy kijelző ellenére az e-olvasó súlya mindössze 265 g, méretei pedig 134 x 189,5 x 7,95 mm.

PocketBook InkPad 4 – A világ legnépszerűbb készüléke új képességekkel

Hát
Aa HD