A PocketBook Era végre elérhető: ismerje meg az új, beépített hangszóróval rendelkező 7 colos e-olvasót

2022. szeptember 12.

A PocketBook Era örömmel jelenti be, hogy új zászlóshajója, a PocketBook Era végre elérhető az üzletekben. A típus újgenerációs, 7 colos, továbbfejlesztett karcállósággal, IPX8 vízállósággal és SMARTlight funkcióval ellátott E Ink Carta™ 1200 kijelzőt kapott, hogy bárhol kényelmesen olvashasson. A beépített hangszórónak, a Bluetooth kapcsolódási lehetőségnek, a 6 támogatott hangformátumnak és a Felolvasás funkciónak köszönhetően ez az e-olvasó egy igazi kincs a hangoskönyvek szerelmeseinek.

A sokrétű funkciója mellett a PocketBook Era az új, lenyűgöző külsejével, kompakt méretével és ergonomikus kialakításával is kitűnik a tömegből. Az oldalsó vezérlőgombok és a képernyő automatikus elforgatása a lehető legkényelmesebbé teszi az e-olvasót mind a jobb-, mind a balkezesek számára. A tokfelismerő rendszernek hála az eszköz tökéletesen integrálódik a márka tokjaiba, amik védelmet és kényelmet biztosítanak.

Új E Ink Carta™ 1200 kijelző: még jobb kontraszt és válaszidő

A PocketBook Erát a legújabb, 7 colos E Ink Carta™ 1200 kijelzővel szereltük, amely 1264 x 1680 felbontás megjelenítésére képes és 300 DPI-vel rendelkezik. Az új technológiának hála a kijelző olvasása még kellemesebb és kényelmesebb: a kép kontrasztaránya 15%-kal nőtt, az érintőkijelző válaszideje pedig 20%-kal javult. A lenyűgöző optikai teljesítmény mellett az új e-olvasó a SMARTlight funkcióval is rendelkezik – az adaptív előlapi megvilágítás automatikusan beállítja a fényerőt és a színhőmérsékletet a legjobb e-olvasási élmény eléréséhez.

Az audioszabadság következő szintje a beépített hangszórónak és felolvasás funkciónak hála

A PocketBook Erával a felhasználók korlátozás nélkül élvezhetik hangoskönyveiket: az eszköz 6 hangformátumot támogat, és képes lejátszani az audiofájlokat a beépített hangszóróin keresztül. Az e-olvasó Bluetooth funkcióval is rendelkezik, így párosíthatja vezetéknélküli fejhallgatójával, hangszórójával és más eszközeivel hangoskönyvek vagy zene lejátszása érdekében. Még egy felbecsülhetetlen értékű funkció a felolvasás, ami bármilyen szövegfájlt természetesen hangzó hangfelvétellé alakít. A PocketBook Era képes bármit felolvasni a 26 elérhető nyelv bármelyikén, férfi vagy női hangon.

Markáns dizájn és kiemelkedő használhatóság

Elegánsan minimalista, vékony és szemet gyönyörködtető kialakítás, eredeti színek és elemek – mindez egyedi, olvasásra inspiráló külsőt kölcsönöz a PocketBook Erának. Az eszköz ergonómiája szintén kiemelkedő: a kompakt méretének, könnyűségének és az oldalába épített vezérlőgomboknak hála az eszköz tökéletesen illik a kézbe. A PocketBook Era giroszkóppal van felszerelve az automatikus képernyő-elforgatás érdekében, így mindkét kézzel egyformán jól használható. A típus tokfelismerő rendszerrel is rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa az e-olvasót a PocketBook kinyitható tokjához, eggyé varázsolva a kettőt.

Víz- és karcállóság

A PocketBook Era IPX8 szabvány szerinti víz elleni védelemmel rendelkezik. Az eszköz akár 2 méterre és akár 60 percre károsodás nélkül édes vízbe meríthető. Így az olvasók élvezhetik az olvasást a fürdőszobában vagy a medence mellett anélkül, hogy az e-olvasó elmerülésétől kellene tartaniuk. A PocketBook Era egy másik funkciója, ami még nagyobb önbizalmat kölcsönöz a felhasználóknak, a továbbfejlesztett karcállóság. Ez bármilyen körülmények között ideálissá teszi a PocketBook Erát az olvasásra: utazás vagy túra közben, nyári vakáción stb.

A PocketBook Era további tulajdonságai:

  • 23 formátum támogatása konvertálás nélkül: 19 könyv- és 4 grafikus formátum támogatása;
  • 6 hangfájlformátum támogatása, beleértve a hangoskönyvformátumokat;
  • Wi-Fi és a márka felhőszolgáltatásai – szinkronizálhatja egymással eszközeit és kényelmesebben kezelheti a könyvtárát;
  • 1700 mAh akkumulátor – akár egy hónap rendszeres olvasás töltés nélkül;
  • Kétmagos processzor – gyors alkalmazásműködés és zökkenőmentes lapozást biztosít;
  • Előtelepített szótárak – 11 előtelepített és további 42 letölthető nyelvkombináció.

A PocketBook Era két változatban érhető el világszerte: a PocketBook Era Stardust Silver színben 16 GB, míg a PocketBook Era Sunset Copper színben 64 GB belső memóriával szerelve.

Lépjen be az e-olvasás új korszakába

Hát
Aa HD