A legjobb kialakítású e-könyv olvasó: A PocketBook Era megkapta a rangos Red Dot-díjat

2023. április 12.

A PocketBook Era típust a világhírű Red Dot-díjjal tüntették ki kiemelkedő terméktervezéséért! A PocketBook 7 hüvelykes zászlóshajóját páratlan olvasási élményt nyújtó, elegáns és ergonomikus kialakításáért ismerték el.

A Red Dot egy rangos nemzetközi formatervezési díj, amely 1955 óta díjazza a különböző iparágak legjobb termékeit. A díj a formatervezés, az innováció, a funkcionalitás és a minőség terén elért kiválóságot ismeri el.

„A PocketBook Era dizájnja a modern minimalizmus filozófiáját testesíti meg, ötvözve az elegáns, vékony vonalakat a fenomenális használhatósággal” – mondja Alexander Morokko, a PocketBook Era és a márka más termékeinek ipari formatervezője. „A vékony és elegáns e-könyv olvasó fekete teste tökéletes kontrasztot alkot a képernyővel és a gyönyörű ezüst vagy réz fémkerettel. A perforált hátfelület maximális kényelmet biztosít a készülék tartásához. Az oldalsó panelen található mechanikus gombok kiválóan megfelelnek mind a jobb-, mind a balkezes felhasználóknak, tökéletes olvasási kényelmet biztosítva számukra.”

A PocketBook Era egyedi védőborító-rögzítő rendszerrel is büszkélkedhet. A készülék hátoldalán található levehető műanyag csík egy védőborító-rögzítő panelt fed, amely lehetővé teszi az e-könyv olvasó és márkás védőborítók összekapcsolását, eggyé alakítását. Ez a megközelítés lehetővé tette a borító által védett készülék kivételes vékonyságának és tömörségének megőrzését.

A svájci PocketBook márka mindig is nagy hangsúlyt fektetett a termék formatervezésére, figyelembe véve a legújabb trendeket, miközben megőrizte e-könyv olvasóinak tökéletes tömörségét és kényelmét. A Pocketbook védjegye az ergonomikus hardvergombok használata, amelyek a vállalat 2007-es alapítása óta minden egyes típusán megtalálhatók.

A díj elnyerésével a PocketBook Era a márka olyan ikonikus típusaihoz csatlakozott, mint a Touch HD 3 és a Touch Lux 4, amelyek 2019-ben lettek Red Dot-díjasok.

Hát
Aa HD