Bemutatjuk a 7”-os PocketBook Erát – minden tekintetben tökéletes

2022. június 1.

A PocketBook büszkén jelenti be a régóta várt, 7 colos kijelzővel szerelt PocketBook Erát, amely az újgenerációs E Ink Carta™ 1200 kijelzővel rendelkezik a tökéletesen kényelmes olvasás és hallgatás érdekében. Az új PocketBook Era számos funkciót kapott, például beépített hangszórókat és hangoskönyv-támogatást, Text-to-Speech funkciót, Bluetootht, továbbfejlesztett karcállóságot és IPX8 vízállósági besorolást.

A típus egy teljesen átdolgozott külsőt kapott és lenyűgözően kompakt. Az új külső az egész ergonómiája érdekében egy oldalsó fogantyút, illetve oldalsó vezérlőgombokat is tartalmaz. Mindkettő kényelmesebbé teszi az e-olvasó tartását jobb- és balkezesek számára is.

Az új PocketBook Era két változatban kerül a piacra, különböző színekben és belső memóriával: a Sunset bronz színt 64, míg a Stardust ezüst színt 16 GB belső memóriával láttuk el.

Az újgenerációs E Ink Carta™ 1200 kijelző

A PocketBook Erát a legújabb, 7 colos E Ink Carta™ 1200 kijelzővel szereltük, amely 1264 x 1680 felbontás megjelenítésére képes és 300 DPI-vel rendelkezik, amik magas kontrasztarányt és éles e-oldalakat garantálnak. A továbbfejlesztett technológia 15%-kal növeli a kép kontrasztarányát és 20%-kal javítja az érintőkijelző válaszidejét. A 7 col átmérőjű kijelző optimális méretet jelent az otthoni és út közben történő olvasáshoz is – az eszköz kompakt maradt, de ugyanakkor több szöveget tud megjeleníteni egy oldalon a klasszikus, 6 colos e-olvasókhoz képest. A SMARTlight funkció pedig lehetővé teszi a fényerő és a színhőmérséklet beállítását, aminek hála minden megvilágítás mellett szembarát módon olvashat.

Új, lenyűgöző dizájn és ergonómia

A PocketBook Era ultramodern dizájnja és ergonomikus kialakításának hála kiemelkedik a tömegből és egy különleges, az olvasóeszközök körében új esztétikát hoz létre. A vékony keretnek és a stílusos gomboknak hála az eszköz karcsú és elegáns. Az oldalsó panelre áthelyezett gomboknak és az eszköz kompaktságának hála könnyű tartani. A giroszkóp automatikusan meghatározza a képernyő orientációját, aminek hála a PocketBook Era egyformán kényelmes jobb- és balkezesek számára. A típus mindössze 134,3 x 155 7,8 mm-es, amely az egyik legkompaktabb eszközzé teszi az elérhető 7 colos e-olvasók között.

Továbbfejlesztett hallgatás a beépített hangszórónak, Bluetoothnak és Text-to-Speech funkciónak hála

A PocketBook Era 6 hangoskönyvformátumot támogat és a beépített hangszóróknak hála a felhasználók a Lejátszás gomb megnyomásával egyszerűen megkezdhetik ezek hallgatását. Ugyanakkor a Bluetooth használatával vezetéknélküli fejhallgatókon, autók hangrendszerén és más eszközökön keresztül is hallgathatnak könyveket és zenét. A könyvek meghallgatását kedvelők számára még egy hasznos funkció a Text-to-Speech, ami bármilyen könyvet természetesen hangzó hangfelvétellé alakít. Mindössze két kattintást követően az eszköz bármilyen szövegfájlt felolvas, ami a 26 elérhető nyelv egyikén íródott.

Vízállóság és karcvédelem

A képernyő továbbfejlesztett karcállósággal rendelkezik, aminek hála jobban bízhat eszköze biztonságában még a legaktívabb használat mellett is. Ezen felül a vízálló PocketBook Era egy ideális eszköz a fürdőszobai és kültéri olvasáshoz is. Az e-olvasó az IPX8 szabvány szerinti vízállósága révén az eszköz akár 2 méter mélységig és maximum 60 percig édesvíz alá meríthető mindenféle károsodás nélkül.

A PocketBook Era további tulajdonságai:

  • 29 formátum – 19 könyv, 6 hang és 4 grafikus formátum támogatása.
  • Wi-Fi és a márka által biztosított felhőszolgáltatások – könnyedén szinkronizálhatja további eszközeit és kezelhető könyvtárát.
  • 1700 mAh akkumulátor – akár egy hónap rendszeres olvasás töltés nélkül.
  • Kétmagos processzor – gyors alkalmazásműködés és zökkenőmentes lapozást biztosít
  • Előtelepített szótárak 22 nyelvkombinációban.

Ezek és az egyéb funkciók két változatban lesznek elérhetőek: a PocketBook Era Sunset bronz színben 64 GB, míg a PocketBook Era Stardust ezüst színben 16 GB belső memóriával szerelve.

PocketBook Era – az e-olvasás új korszaka

Hát
Aa HD