A PocketBook Era a Computer Bild nagy e-olvasó tesztjének győztese

2022. november 2.

A mértékadó német Computer Bild magazin a PocketBook Era készüléket a nagyszabású e-olvasó teszt két győztese egyikeként ismerte el. Újabb díj a 2022-es év egyik legjobb e-olvasójának!

A legnagyobb német nyelvű technológiai magazin tesztjében ezúttal a legnépszerűbb e-olvasók három gyártója vett részt: A PocketBook, az Amazon és a Tolino. A legjobb, 1,8-es pontszámot és a győztes státuszt egyszerre két típus kapta meg: A PocketBook Era és a Kindle Paperwhite. Az Era mellett a szakértők a PocketBook Color (2.2. fokozat) és a PocketBook Touch Lux 5 (2.5. fokozat) készüléket is tesztelték.

A győztes e-olvasó, a PocketBook Era sokoldalúságával, a legújabb E Ink Carta 1200 képernyővel, a kínált hangfunkciókkal és gyors processzorával nyűgözte le az újságírókat.

Egy ilyen befolyásos magazin kiváló értékelése és a tesztgyőzelem ismét bizonyítja, hogy a PocketBook Era a felhasználóknak soha nem látott lehetőségeket biztosít az e-olvasáshoz, a legújabb technológiákat ötvözve. A típus ezért a 2022-es év legnagyobb bestsellere.

Hát
Aa HD