PocketBook Era Color: 7 colos e-olvasó-gyöngyszem színes kijelzővel és hangszóróval

2024. március 19.

A PocketBook büszkén mutatja be új 7 colos e-olvasóját, a PocketBook Era Colort, amely a legújabb E Ink Kaleido™ 3 technológiára épül és pezsgő olvasási élményt biztosít kompakt testbe zárva. Az új PocketBook Era Colorban egyesül a díjnyertes dizájn és a prémium funkciók, beleértve a hangoskönyv-támogatást, beépített hangszórót, Text-to-Speech funkciót, SMARTlight funkciót és az IPX8 vízellenállást.

Az Era Color egy igazi kincs azok számára, akik élvezik az olyan színes tartalmak olvasását, mint az ismeretterjesztő anyagok, képregények, tankönyvek és üzleti könyvek, valamint szeretnek menet közben is olvasni.

Szembarát E Ink színes kijelző és adaptív SMARTlight

Az Era Color 7 colos szembarát színes kijelzővel rendelkezik és a legújabb E Ink Kaleido™ 3 technológiára épül, ami 50% javulást jelent a színes e-oldalak felbontásában és PPI-jében színes anyagok esetén. A fekete-fehér képfelbontása 1264 x 1680, a színes pedig 632 x 840. Az Era Color 4096 szín reprodukálására képes, ami biztosítja a tökéletesen szembarát és tükröződésmentes olvasási élményt.

A SMARTlight funkció bármilyen fényviszonyok között kényelmes olvasást biztosít azzal, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára az ideális előlapi tónus beállítását: a hideg kékes színtől a meleg nappali fényen át az alvás előtti nyugtató sárgáig bármilyen megvilágítást alkalmazhat.

Díjnyertes dizájn és kiemelkedő felhasználóbarátság

A PocketBook Era Color külseje első ránézésre is lebilincselő látványt nyújt, amit a rangos Red Dot Award díjjal is kitüntettek. Az oldalsó kezelőpanel mechanikus gombjai harmonikusan illeszkednek a vékony vonalak eleganciájába, míg a giroszkóp által támogatott automatikus képelforgatás biztosítja a kényelmes fogást a jobb- és balkezes felhasználók számára is. A 7 colos átmérőjű kijelző optimális olvasási kényelmet biztosít és megtalálja a tökéletes egyensúlyt a kompaktság és a szövegek oldalankénti terjedelmes megjelenítése között. Az Era Color tokrögzítő rendszerrel érkezik, amivel az e-olvasó zökkenőmentesen integrálhatóvá válik a PocketBook Flip vagy Charge tokokba.

Beépített hangszóró és Text-to-Speech funkció a kiemelkedő hanghatásokért

A PocketBook Era Color hangoskönyv-formátumokat is támogat, ami zökkenőmentes hallgatási élményt jelenet a beépített hangszóróknak hála. A Bluetooth 5.4 funkció lehetővé teszi a vezeték nélküli hallgatást fejhallgatón, autók hangrendszerén vagy egyéb eszközökön keresztül. A hangoskönyvek rajongói értékelni fogják, hogy a Text-to-Speech funkció bármilyen szövegfájlt zökkenőmentesen hangsávvá konvertál, és az e-olvasó természetes hangzású hangon felolvassa. Az Era Color mindig készen áll bármilyen szövegfájlt magával ragadó hallgatási élménnyé konvertálni az elérhető 26 nyelven.

Élvezze ki a korlátok nélküli olvasást az IPX8 vízellenállásnak hála

A PocketBook Era Color nem csak a kompaktsága és a funkciói miatt ideális az aktív életet élők és menet közben olvasók számára, hanem az IPX8 vízellenállás miatt is. A tanúsítvánnyal rendelkező e-olvasót akár 60 percet is kibír maximum 2 méter mély édesvízben káros hatások nélkül. A felhasználók akár a fürdőzés közben, akár a medence mellett lazulva elmerülhetnek kedvenc könyvükben anélkül, hogy aggódniuk kellene a vízzel való érintkezés miatt.

Képregény- és mangaformátumok, nyolcmagos processzor és az Era Color további funkciói

  • 25 formátum: az e-olvasó támogatja az összes népszerű könyvformátumot és grafikus formátumot, beleértve a CBR és CBZ képregényformátumokat.
  • 6 hangformátum: élvezze hangoskönyveit és zenéit az M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 és MP3.ZIP formátumok támogatásával.
  • 32 GB-os belső memória: több mint elég a felhasználó személyes fájljainak tárolására.
  • Négymagos processzor: gyors lapozást biztosít a kiváló olvasási élmény érdekében.
  • Felhőszolgáltatások: A PocketBook Cloud és a Dropbox biztosítja a felhasználóknak a tökéletes eszközöket a könyvtárak kezelésére és a szinkronizálásra.
  • Kétsávos Wi-Fi (2,4/5 Ghz): a gyors és kényelmes online vásárlásokért.
  • Előre telepített szótárak: 11 előre telepített szótár és 42 további, ingyenesen letölthető nyelvkombináció.

PocketBook Era Color: A színes e-olvasás új érája.

Hát
Aa HD