Megérkezett a régóta várt Dark Mode a 6.8-as szoftverfrissítéssel

2023. június 29.

A Dark Mode elérhető a PocketBook Era e-olvasóin a 6.8-as firmware-verzióval, valamint a mától gyártott összes új modellen, beleértve a legújabb InkPad 4-et és InkPad Color 2-t is. A közeljövőben az új firmware más PocketBook modellekhez is elérhető lesz.

A többi újdonság és fejlesztés között szerepel: a vezérlőpult új felhasználói konfigurációi, új szűrőbeállítások a Jegyzetek alkalmazásban, szövegjavaslatok funkció és még sok más.

Élvezze a szembarát olvasást a Dark Mode-dal

A Dark Mode használata a PocketBookon kényelmesebb olvasást biztosít gyenge fényviszonyok mellett és éjszaka is. Ez a funkció megváltoztatja a kijelző beállításait, és sötét háttéren fehér szöveget jelenít meg, amely illik a sötét környezethez, és nem zavarja a szemet. A könyvillusztrációk megfordítását is átkapcsolhatja Dark Mode-ban történő olvasás közben.

Sok lelkes olvasó felfedezte, hogy a Dark Mode használata az eszközeiken segít csökkenteni a szemük elfáradását ahhoz képest, ha a világos képernyőt néznék. Sőt, a Dark Mode rendkívül előnyösnek bizonyul éjszakai olvasáshoz, mivel csökkenti a képernyő által kibocsátott kék fény mennyiségét, ami hozzájárulhat a szem megerőltetéséhez és elfáradásához.

Egyéb fejlesztések, amelyek a 6.8-as firmware-rel érhetők el:

  • Szabja testre a vezérlőpultot preferenciái szerint: mostantól a leggyakrabban használt vezérlőket is hozzáadhatja a vezérlőpulthoz. Gyorsan hozzáférhet az olyan vezérlőkhöz, mint a Wi-Fi, Bluetooth, Feladatkezelő, Repülő üzemmód, Szinkronizálás, G-érzékelő, Zárolás, Kikapcsolás, Képernyőkép, Könyvtárkeresés, valamint az összes alkalmazás parancsikonjai. Ezenkívül a vezérlőpult vezérlőinek számát is beállíthatja.
  • A jegyzetek kényelmes szűrése: kezelheti a jegyzeteit a könyvben a jelölők, megjegyzések, képernyőképek, ceruzás jegyzetek, fordítási megjegyzések és az összes megjegyzés külön kiválasztásával. A betűméretet a Jegyzetek alkalmazás és az Olvasóprogram jegyzetlistájában is módosíthatja.
  • Javítsa az olvasási és fordítási élményt a Morfológiai szótárak segítségével: az új firmware segítségével morfológiai szótárakat tölthet le és telepíthet, amelyek segítenek a szavak különböző formáinak alapformájukra hozásában. Ez jelentősen leegyszerűsíti a szótárakban való keresést.
  • Új Szövegjavaslatok funkció a gyorsabb és kényelmesebb gépelés érdekében a képernyő billentyűzetén.
  • A PDF és DjVu formátumú könyvek gyorsabb nagyítása a jobb olvasási kényelem érdekében.
  • A firmware-frissítési eljárás új felhasználói felülete világos és pontos listában mutatja az összes változást. Ezentúl a háttérben automatikusan letöltheti a firmware-t is.

Az új, 6.8-as firmware-verzió elérhető a PocketBook Era e-olvasókhoz, és telepítve van az összes mostantól megjelenő új modellre. Hamarosan más, legújabb PocketBook modellekhez is elérhető lesz.

Telepítse most az új szoftvert, és fedezze fel az összes fejlesztést, amelyet az a PocketBookjára hoz. Ne habozzon, és tegye még jobbá az olvasási élményt!

Hát
Aa HD