PocketBook Color Note: színes jegyzetelés a nagy méretű E Ink kijelzőn

2024. szeptember 5.

A PocketBook új elektronikus könyvolvasója nem csupán nagy méretű kijelzőjével hívja fel magára a figyelmet, hanem azzal is, hogy az eszközön színes jegyzeteket és rajzokat tudunk készíteni, amelyeket aztán e-mailben is megoszthatunk.

A PocketBook Color Note nagy méretű, 10,3” inches E Ink Kaleido 3 színes kijelzővel és érintőceruzával érkezik, felszerelve a könnyű jegyzetelést segítő alkalmazásokkal. A kijelző az E Ink Mobius™ technológiára épül, így üveg helyett műanyag TFT képernyőről beszélünk – ez segít csökkenteni az eszköz súlyát, és kismértékben ellenállóbb a mechanikai sérülésekkel szemben is. Az Android 12 alapú olvasó SMARTlight funkcióval és a legújabb E Ink ComfortGaze™ technológiával rendelkezik A beépített hangszórók, a Bluetooth-funkció és az előre telepített Text-to-Speech felolvasószoftver pedig a hangoskönyvek szerelmesei számára is kitűnő eszközzé teszik a hamarosan a boltokba kerülő eszközt.

Színes jegyzetelés digitálisan

A PocketBook Color Note nagy méretű és szemkímélő 10,3” inches E Ink Kaleido 3 színes kijelzője tökéletes digitális vászon az ötletek jegyzeteléséhez és a rajzok készítéséhez. A megnövelt méret lehetővé teszi a kényelemes használatot, az E Ink színes technológia pedig szembarát és tükröződésmentes megjelenítést biztosít – az LCD-kijelzővel szerelt tabletekkel ellentétben itt az élmény jobban hasonlít a papírra történő jegyzeteléshez.

A PocketBook Color Note ideális partner lehet a munkához és a tanuláshoz is. A precíz érintőceruza erőfeszítésmentes jegyzetelést tesz lehetővé megbeszéléseken, előadásokon és az ötletelések során is. A felhasználók könnyedén rendezhetik és szerkeszthetik a jegyzeteiket a rendelkezésükre álló eszközök széles tárházának segítségével, beleértve a testre szabható tollakat, ecseteket, szövegkiemelőket, ceruzákat, kalligráf megoldásokat, radírt és szabadkézi kijelölést is. Emellett lehetőségük van szövegdobozok és alakzatok (pl. vonalak, négyzetek, ellipszisek, háromszögek és csillagok), valamint képek beillesztésére is.

Könnyű megosztani

A PocketBook Color Note e-mailes fájlküldéssel rendelkezik, így a felhasználók néhány koppintással továbbíthatják jegyzeteiket egy vagy több e-mail-címre. A funkció biztosítja, hogy az információ azonnal elérjen a megfelelő emberekhez, függetlenül attól, hogy egy projekten dolgoznak együtt, egy megbeszéléssel kapcsolatos meglátásaikat osztják meg egymással, vagy iskolai jegyzeteket küldenek át.

Nem fárasztja a szemet

A PocketBook Color Note nem fárasztja és nem terheli a szemeket. A hideg vagy meleg kijelzőfények közötti választást lehetővé tevő SMARTlight adaptív előlapi megvilágítás mellett az E Ink ComfortGaze™ technológiával is rendelkezik. Ez utóbbi 60 százalékkal csökkenti a kék fényhullámok kibocsátását, és segítségével az előlapi megvilágítással történő olvasás esetén a szemet átlagosan mindössze harmadakkora terhelés éri, mint az LCD-kijelzők esetén.

Lejátssza a zenét és felolvas

A beépített hangszóró és a Bluetooth-támogatás ideálissá teszik az eszközt hangoskönyvek és zene hallgatására. A felhasználók válthatnak a feladatok között, és élvezhetik az audiotartalmakat függetlenül attól, hogy az eszköz beépített hangszóróját vagy vezeték nélküli fejhallgatójukat használják. A Text-to-Speech lehetővé teszi, élvezzék könyveiket olyan helyzetben is, amikor az olvasás nem kényelmes, például vezetés vagy főzés közben. Ilyenkor az eszköz hangosan, és a természeteshez a lehető legközelebb álló hangon felolvassa a könyvet.

Android 12 és Google Play

Az Android 12 operációs rendszerre épülő PocketBook Color Note rugalmasságot kínál a harmadik féltől származó alkalmazások telepítése és használata terén, ami továbbfejlesztett jegyzetelést és olvasási élményt tesz lehetővé. A Google Play Áruházból való letöltések segítségével a felhasználók testre szabhatják az eszközt, hogy megfeleljen a kifejezett igényeiknek, és kihasználhatják az Android operációs rendszeren elérhető alkalmazások széles tárházát.

A könyvolvasó várhatóan az év végére kerülhet a hazai boltokba, körülbelül 250-280 ezer forintos áron.

A PocketBook Color Note kiemelkedő funkciói és tulajdonságai:

  • Az E Ink Kaleido™ 3 kijelző 4096 szín és 1404 × 1872 felbontás megjelenítésére képes (fekete-fehér kép esetén).
  • Az Android 12 operációs rendszer és a Google Play Áruház alkalmazás szabadságot kínál harmadik féltől származó alkalmazások telepítésének terén.
  • Négymagos processzor a gyors és hatékony működés érdekében.
  • 4 GB RAM, 32 GB beépített tárhely és microSD kártyafoglalat.
  • Bluetooth 5.2, wifi 2,4/5 GHz (kétcsatornás – 2,4/5GHz) és USB-C foglalat.
  • 6 hangoskönyformátum támogatása.
  • 24 könyv- és grafikus formátum támogatása.
  • A kiskereskedelmi csomag tartalmazza a PocketBook-érintőceruzát.

PocketBook Color Note: írjon, olvasson és álmodjon színesben!

Hát
Aa HD