PocketBook Color – a svájci márka új, színes képernyővel ellátott e-book olvasóval jelentkezik

2020. április 16.

A PocketBook büszkén jelenti be, hogy innovatív e-book olvasója fejlesztésének utolsó szakaszához érkezett, 6 hüvelykes E Ink Kaleido™ színes képernyővel. Az új PocketBook Color lesz az első olyan e-book olvasó, amely a legújabb E Ink Print Color ePaper technológián alapuló színes képernyővel lesz ellátva.

Az új, 6 hüvelykes PocketBook Color új szintre emeli az e-book olvasást, ami így még magával ragadóbb, inspirálóbb és informatívabb lesz. Az eszköz a legújabb generációs E Ink Kaleido™ színes képernyőt kapta, amely 4096 színt képes megjeleníteni. A PocketBook Color színes képernyő biztonságos a szemnek és az E Ink kijelzők összes egyedi tulajdonságával rendelkezik. A hagyományos fekete-fehér szöveg a 300 dpi felbontásnak köszönhetően rendkívül tisztán látható.

Az e-book olvasás új szintje a szemnek kellemes megjelenítéssel

Az e-bookok soha nem látott népszerűségnek örvendenek a legfiatalabb olvasók körében. A szokásos fekete-fehér oldalak helyett, amelyek a legkevésbé sem alkalmasak a gyermekek figyelmének fenntartására, a PocketBook Color e-book minden digitális képi tartalmat megjelenít, így érzelmeket vált ki és könnyebben átélhető. A gyerekek, tinédzserek és felnőttek bizonyára értékelni fogják, hogy minden korábbinál jobban bevonódhatnak az érdekfeszítő történetekbe.

Informatívabb oktatási és szakirodalmi digitális tartalmak az e-book olvasón

A tankönyvek, oktatóanyagok, művészeti könyvek, orvosi útmutatók és üzleti szakirodalom nemcsak szemre tetszetősebb, hanem a bennük rejlő tartalom is kifejezőbben jelenik meg. Az összes kép, grafikon, árba, diagram, térkép és egyéb illusztráció immár színes – ahogy a szerzők eredetileg megálmodták őket. Ráadásul – ahogy az az E Ink eszközöknél már megszokott – az e-book olvasó hetekig olvasható újratöltés nélkül. Mindezeknek köszönhetően az eszköz ideális diákok, tanárok, valamint az üzleti szakirodalom és az önfejlesztő könyvek iránt érdeklődő emberek számára.

Színes szuperhősök és a divat világának történetei

Az olvasó a szemnek kellemes színekkel kényezteti azokat, akik előfizetnek a folyóiratok elektronikus változatára vagy kedvelik a képregényeket. Az E Ink képernyőn a képregények hősei és rosszfiúi végre visszanyerik természetes színüket. Mindeközben a folyóiratok is telis-tele vannak színekkel, rendkívül részletgazdagsággal mesélve el történeteiket és mutatva be a legújabb trendeket.

Az e-book olvasó műszaki adatait később tesszük közzé. Az új eszköz megjelenése 2020 júniusában várható.

PocketBook Color – a következő oldalt már színesben élvezheti!

Hát
Aa HD