PocketBook Basic Lux 4: megfizethető és pehelykönnyű e-olvasó

2023. augusztus 7.

A PocketBook örömmel jelenti be rendkívül kedvező árú PocketBook Basic Lux 4 e-olvasóját, amely érintőképernyős kijelzővel és elülső megvilágítással rendelkezik! A szembarát, 6 colos E Ink Carta™ képernyőt, wifit és felhőszolgáltatásokat kínáló, 25 formátumot támogató és több hetes akkumulátor-üzemidőt biztosító modell tökéletes belépőszintű eszköz mindennapi olvasáshoz.

A szuperkönnyű és kompakt PocketBook Basic Lux 4 néhány héten belül a polcokon lesz.

Élvezze a biztonságos e-olvasást szeme erőltetése nélkül

A PocketBook Basic Lux 4 6 colos érintőképernyővel ellátott, E Ink Carta™ technológiával működő HD kijelzővel rendelkezik, amely rendkívül komfortos és biztonságos a szem számára. A képernyő optikai jellemzői közel azonosak a hagyományos papírlapokéval: órákig könnyen olvasható a szemek erőltetése és fókuszvesztés nélkül. Ezenkívül az E Ink képernyő tükröződésmentes, így olvasása a szabadban is kellemes, még szikrázó napsütésben is.

Szembarát elülső megvilágítás

A beépített elülső megvilágítással felszerelt PocketBook Basic Lux 4 fényviszonyoktól függetlenül kellemes olvasást tesz lehetővé, akár teljes sötétségben is. Az elülső megvilágítás rendkívül szembarát kialakítású: a LED-ek fénye nem közvetlenül az arcunkba irányul, hanem szétoszlik a képernyőfelületen. Mindez kellemes és lágy olvasási élményt biztosít.

Praktikus, kompakt és hosszú élettartamú e-olvasó

A PocketBook Basic Lux 4 kényelmes és kompakt, mindössze 155 g tömegű eszköz, amely könnyedén elfér bármely táskában, vagy akár a zsebben. Az e-olvasó mechanikus vezérlőgombjai és érintőképernyője révén praktikus és rendkívül könnyen kezelhető. A Basic Lux 4 egyúttal hihetetlenül energiahatékony is: az eszköz egyetlen feltöltése után akár egy teljes hónap aktív olvasásra is lehetőség nyílik!

Hatalmas könyvtára minidig kéznél van

Az e-olvasó 25 könyv- és grafikus formátumot támogat konvertálás nélkül, köztük a legnépszerűbbekkel: ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG, és PNG. Az Adobe DRM támogatásnak köszönhetően online könyvtárszolgáltatóktól is kölcsönözhet könyveket. Ne felejtse el, hogy a Basic Lux 4 révén teljes könyvtára állandóan a keze ügyében lesz, hiszen a 8 GB beépített tárhelyen kívül az e-olvasó memóriakártya-foglalattal is rendelkezik.

Felhőszolgáltatások és ingyenes szótárak

A PocketBook Basic Lux 4 wifivel is rendelkezik, így bármely online üzletből kényelmesen vásárolhat könyveket, kezelheti teljes könyvtárát és a PocketBook Cloud segítségével más eszközökkel is szinkronizálhatja fájljait.Ezenkívül a Dropbox szolgáltatás segítségével is gyorsan és egyszerűen szerezhet be e-könyveket az eszközére. Az e-olvasó 11 előre telepített szótárral rendelkezik, és további 42 nyelvkombináció tölthető le ingyenesen. Így a Basic Lux 4 ideális eszköz tanuláshoz és a nyelvtudás fejlesztéséhez.

PocketBook Basic Lux 4: az Ön megfizethető és intelligens e-olvasója

Hát
Aa HD