PocketBook Basic Lux 3: több lehetőség, nagyon kényelem

2022. január 19.

A PocketBook bemutatja az új belépőszintű, SMARTlight technológiával, kétmagos processzorral és Wi-Fi-modullal szerelt készülékét, amely olyan funkciókat biztosít, amelyek korábban csak a fejlettebb eszközökben voltak elérhetőek. Ugyanakkor az e-olvasó továbbra is a lehető legegyszerűbb és legmegfizethetőbb.

SMARTlight – több, mint előlapi megvilágítás

Az előlapi megvilágítás bekapcsolása és az, hogy teljes sötétben is olvashat, nagy kényelmet jelent. Ugyanakkor a SMARTlight technológia ezt a kényelmet egy teljesen új szintre emeli. Ez nem csak a képernyő fényerejének, hanem színhőmérsékletének beállítását is lehetővé teszi a felhasználó számára. A SMARTlight használatával melegebb vagy hűvösebb tónust adhat az oldanak és a gyors váltás érdekében elmentheti beállításait későbbre.

Biztonságos E Ink kijelző – a legjobb bálasztás az olvasásra

A PocketBook Basic Lux 3 eszközt egy 758 x 1024 felbontású, 6 colos E Ink Carta™ kijelzővel szereltük fel. Az eszköz tökéletesen biztonságos a szem számára: az elektronikus tintatechnológiának hála az e-olvasó kijelzőjének tulajdonságai a lehető legközelebb állnak a nyomtatott papírhoz. A PocketBook Basic Lux 3 eszközzel korlátozások nélkül élvezheti az e-olvasást anélkül, hogy elfáradna a szeme. Emellett az E Ink kijelző nem tükröződik a napon, tehát kültéri használatra is tökéletes.

Wi-Fi and felhőszolgáltatások a még több lehetőségért

A Wi-Fi még kényelmesebbé és felhasználóbarátabbá teszi a PocketBook Basic Lux 3 készüléket. A felhasználók gyorsan hozzá tudnak férni a könyvesboltokhoz és más könyvplatformokhoz. És a PocketBook Cloud szolgáltatás, illetve a PocketBook Reader alkalmazás lehetővé teszik a teljes könyvtár szinkronizálását e-olvasója és okostelefonja, laptopja között. Az internethozzáférés emellett lehetővé teszi a frissítések letöltését és a könyvek e-olvasóra történő áthelyezését mindössze néhány kattintással a Send-to-PocketBook és a Dropbox PocketBook szolgáltatás használatával.

A legnépszerűbb formátumok

Az e-olvasó 21 formátumot (17 könyv- és 4 grafikus formátumot) támogat, amelyek megkönnyítik a felhasználó életét. Nem kell időd töltenie a könyvek átkonvertálásával: A PocketBook könnyedén elboldogul a következő formátumokkal: DJVU, DOC, FB2, HTML, MOBI, RTF, TXT, JPEG, BMP, PNG, TIFF. És még a DRM-védett EPUB és PDF fájlokat is meg tudja nyitni.

Kétmagos processzor és memóriakártya-foglalat

Az új, kétmagos processzor és a duplájára növelt memória (512 MB) felgyorsítja a PocketBook Basic Lux 3 készüléket és zökkenőmentessé teszi a lapozást. A típus 8 GB beépített tárhellyel rendelkezik, amely a memóriakártya-foglalatnak hála jelentősen kiegészíthető. Az e-olvasó tárhelye elegendő egy hatalmas, kötetek ezreiből álló könyvtár tárolására. Emellett a PocketBook Basic Lux 3 a hagyományos e-olvasóktól eltérően hihetetlenül energiatakarékos – ez a típus akár egy hónapig is üzemel egyetlen töltéssel.

Kompakt méret, pehelysúly, minimalista dizájn

Az eszköz mindössze 155 gramm súlyú és a méretei egy kis jegyzetfüzethez hasonlóak. Ez azt jelenti, hogy még táskára vagy hátizsákra sincs szüksége: egy egész könyvtár elfér a kabátzsebébe! A PocketBook Basic Lux 3 fekete színben elérhető, ami nagyon jól illeszkedik az e-olvasó ízléses és minimalista kialakításához.

PocketBook Basic Lux 3: funkciók és egyszerűség a kényelmes olvasásért.

Hát
Aa HD