Új PocketBook Basic 4 – egyszerű, mint minden leleményes megoldás

2020. július 8.

A PocketBook bemutatja az új belépőszíntű e-book olvasóját, a PocketBook Basic 4-et, amely szemkímélő, 6 hüvelykes, legújabb generációs E Ink Carta™ HD kijelzővel rendelkezik és extrakönnyű, súlya mindössze 145 gramm. Ez a könnyen használható eszköz ideális választás mindazoknak, akik értékelik az egyszerűséget és a kényelmet.

Több mint egy könyv

Mit vár egy jó könyvtől? Azt, hogy mindig legyen a keze ügyében, hogy el tudjon merülni az izgalmas történetben. A PocketBook Basic 4 könnyedén használható és éppoly szemkímélő, mint egy hagyományos, papír alapú könyv; ugyanakkor lehetővé teszi, hogy érdekes történetek ezreit tartsa a zsebében. Az e-olvasó 6 hüvelykes E Ink Carta™ HD kijelzővel rendelkezik, amely pontosan ugyanolyan kontrasztaránnyal rendelkezik, mint egy nyomtatott könyv és ugyanolyan szemkímélő is. Hála az E-Ink technológiának, az eszköz olvasása még a legvakítóbb napsütésben is könnyű: a tükröződés nem fogja elrontani egy magával ragadó könyv olvasásának élményét.

Vonzó külső, lenyűgöző könnyedség

Az új kialakítás kompakt és stílusos külsőt kölcsönöz a PocketBook Basic 4-nek. Az előlapon található ergonomikus gombok lehetővé teszik az eszköz könnyű kezelését akár egy kézzel is. Az e-olvasó mindössze 145 grammot nyom, méretei pedig a következők: 161,3x108x8 mm. Nem számít, hogy egy iskolatáskában, egy női táskában vagy akár zsebben szeretné magával vinni a PocketBook Basic 4-et: kompakt méreteinek hála bárhol elfér. A PocketBook Basic 4 egy hatalmas, könyvek ezreiből álló digitális könyvtár tárolására képes; mindezt úgy, hogy könnyebb és vékonyabb, mint egy hagyományos jegyzetfüzet.

Hosszú akkumulátor-élettartam, nincs szükség konvertálásra

A PocketBook Basic 4 támogatja a 16 legnépszerűbb könyv- és 4 grafikus formátumot, leegyszerűsítve ezzel az olvasást. Az eszköz a legtöbb könyvformátumot meg tudja jeleníteni, amivel megtakarítja a konvertálási időt a felhasználó számára. Ezzel az e-olvasóval nem kell a rendszeres töltés miatt aggódnia. A PocketBook Basic 4 akár egy hónapig is használható egyetlen töltéssel, ami tökéletes útitárssá teszi az e-olvasót.

A tökéletes hely könyvtára számára

A PocketBook Basic 4 8 GB beépített memóriával rendelkezik, ami több ezer könyv tárolását teszi lehetővé az e-olvasón. Az eszköz memóriakártyával bővíthető (akár 32 GB-ig), ami lehetőséget biztosít a felhasználónak arra, hogy virtuális könyvtárának méretét a letöltött fájlok formátumától és minőségétől függően akár 15 ezer kötetre növelje.

PocketBook Basic 4 – az egyszerűség és a könnyedség mindig divatos

Hát
Aa HD