Hangoskönyvek a PocketBook eszközökön: a legjobb e-könyvolvasók audio támogatással

2022. március 29.

Szeretsz olvasni, de szívesen hallgatsz hangoskönyveket is? A modern PocketBook e-könyvolvasókkal, egyetlen eszközön élvezheted a könyvek elektronikus vagy és hangos változatait.

Minden típusú könyves tartalom egy helyen tárolható, mert e-könyv-olvasóink szinte az összes elektronikus és hangoskönyv formátumot támogatják! Ha a hangoskönyveket PocketBook eszközön hallgatod, sok helyet szabadítasz fel okostelefonodon, és kíméled annak akkumulátorát.

Függetlenül attól, hogy olvasol vagy könyveket hallgatsz, a PocketBook e-könyvolvasó nélkülözhetetlen eszközlehet számodra, mert szinte az összes jelenlegi modellünk 19 e-könyv, 4 grafikus és 6 hangformátumot támogat. A szövegfelolvasó funkciónak köszönhetően az eszköz bármilyen szöveges dokumentumot megszólaltat, így azok akár hangoskönyvként is tudnak funkcionálni.

Milyen audiotartalmakat hallgathatsz a PocketBook e-könyvolvasón?

Hangoskönyvek

Ideális megoldás azok számára, akik sok időt töltenek autózással, utazással, vagy egyszerűen nem akarják túl gyakran megerőltetni a szemüket. Sok irodalomrajongó kedveli a könyvek professzionálisan szinkronizált változatait, különösen azokat, amelyeket maga a szerző olvas fel.

Zene

Nagyon kényelmes és hangulatos, ha ugyanazon az eszközön, amelyiken olvasol, meghallgathatod kedvenc zeneszámaidat anélkül, hogy egy másik eszközt (okostelefon vagy lejátszójó) kéne igénybe venned. A háttérzenével sokszor jobban tudunk a könyvre összpontosítani, ha jól választunk a zene hangulata segít a történetben való elmélyülésben.

Podcastok és egyéb hangfájlok

Az audio támogatással rendelkező PocketBook eszközök a következő formátumú fájlokat tudják lejátszani: MP3, MP3.ZIP, M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP.

Szövegfelolvasás

A szövegfelolvasó funkció bármilyen szöveges dokumentumot hangoskönyvvé alakít. Csak néhány kattintás, és egy férfi vagy női hang által megszólaló szöveget hallgathatunk angolul és további 15 nyelven, köztük most már magyarul is! Nyisd meg az e-könyvolvasó menüjét a könyvolvasás nézetben, aktiváld a Szövegfelolvasás funkciót, és folytasd a könyv hallgatását ugyanarról az oldalról. Itt nézhetsz meg egy videót a funkcióról.

Hogyan lehet hangfájlokat lejátszani a PocketBookon?

Az audio támogatással rendelkező e-könyvolvasóinkhoz könnyen csatlakoztatható vezeték nélküli fejhallgató és más eszközök Bluetooth kapcsolaton keresztül. Néhány másodperc, és hangoskönyveket vagy zenét hallgathatsz, ha a PocketBookot a következő eszközökhöz csatlakoztatod:

  • Vezeték nélküli fejhallgató
  • Audiorendszer az autóban
  • Bluetooth hangszóró
  • Egyéb audiolejátszó eszközök

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy bármikor és bárhol élvezheted az eszközön lévő összes hangfájlt: autóvezetés közben, repülőn utazva, tömegközlekedési eszközön, vízparton, nyaralás közben stb.

PocketBook e-könyvolvasó hanggal: hogyan válasszuk ki a legjobb modellt

Jelenleg hat PocketBook modellünk büszkélkedhet audio támogatással. Mindegyik egyedi a maga módján, így biztosan megtalálod a neked megfelelő legjobb készüléket!

A PocketBook Touch HD 3 egy kompakt és stílusos e-könyvolvasó szemkímélő, 6 hüvelykes E Ink Carta™ képernyővel, SMARTlight funkcióval, Bluetooth-szal és 29 formátum támogatásával, köztük 6 hangformátummal.

A PocketBook Color egy olyan eszköz, melynek egyedi, 6 hüvelykes E Ink Kaleido™ színes képernyője van. A készülék nem csak hangot játszik le, hanem színesben is megjeleníti az illusztrációkat és a könyvborítókat.

A PocketBook InkPad 3 egy nagyméretű, 7,8 hüvelykes képernyővel, kétmagos processzorral és a képernyő színhőmérsékletének szabályozását lehetővé tevő SMARTlight funkcióval rendelkező eszköz. A modell 19 e-könyv, 4 grafikus és 6 hangformátumot támogat.

A PocketBook InkPad 3 Pro egy vízálló modell 7,8 hüvelykes E Ink Carta™ képernyővel és SMARTlight technológiával. A készülék igazi áldás az aktív életmódot folytató olvasók számára. Bluetooth-kapcsolattal is fel van szerelve az audio eszközök csatlakoztatásához.

A PocketBook InkPad Color egy népszerű, 7,8 hüvelykes E Ink Kaleido™ Plus színes kijelzővel ellátott készülék! Az InkPad Color bármilyen tartalomhoz ideális, a hangoskönyvektől a zenén át a színes gyerekkönyvekig, képregényekig, tankönyvekig és szakmai irodalomig.

A PocketBook InkPad X egy hatalmas, 10,3 hüvelykes E Ink Carta™ képernyővel, SMARTlight-tal, Bluetooth-al és szövegfelolvasó funkcióval ellátott professzionális eszköz, amely 19 könyv, 6 hang- és 4 grafikus formátumot támogat.

A PocketBook eszöközök egy olyan e-könyvolvasó családot képviselnek, amely soha nem látott választási szabadságot biztosít minden olvasónak. Hallgass és olvass könyveket korlátlanul!

Hát
Aa HD