PocketBook Touch Lux 4, limitáld kiadás - a tökéletesség a részletekben rejlik

2019. október 21.

Ismerje meg a legkelendőbb e-book olvasó, a PocketBook Touch Lux 4 limitált kiadását, amely különleges arany színben és stílusos kiegészítőkkel kapható. Karácsony estéjére a PocketBook a legszebb ajándékkal készül a digitális olvasás szerelmeseinek: ultrakönnyű, elegáns, HD-képernyővel és elülső megvilágítással szerelt e-book olvasójának tökéletes, ajándékozásra szánt verziójával.

Világszerte kipróbálták és nagyra értékelik

A PocketBook Touch Lux 4 egyike a gyártó legkelendőbb termékeinek, amely ötvözi magában a díjnyertes Red Dot dizájnt és számos magas produktivitású és fejlett technológiát pehelykönnyű kivitelben. Az e-book olvasót egy Multitouch funkcióval ellátott, 6”-os E Ink Carta™ kijelzővel, elülső megvilágítással és Wi-Fi csatlakozóval szerelték fel. A piacon elérhető készülékek közül ez a típus támogatja a legtöbb formátumot, összesen 19-et, amelybe 4 képformátum és 2 képregények olvasására szolgáló formátum is beletartozik. A beépített PocketBook Cloud szolgáltatás minden eszközén átívelően szinkronizálja a könyveit és minden körülmények között lehetővé teszi az Ön számára a kényelmes olvasást.

Egyedi szín a prémium dizájnhoz

A PocketBook Touch Lux 4 limitált kiadásának elegáns arany színe tökéletesen kiegészíti a típus időtálló küllemét, amely elnyerte a 2019-es Red Dot díjat.

Az aranyszín diszkrét árnyalata tökéletesen alkalmassá teszi a készüléket férfiak és nők számára is, valamint kifejezi a részletekben rejlő tökéletességet.

Minimalista és ergonomikus kialakítása mellett az e-book olvasó kompakt kivitelezésével és könnyűségével tűnik ki. A típus súlya: 155 g, méretei: 161,3 x 108 x 8 mm. Ezekkel a méretekkel az eszköz még egy farmernadrág zsebében is kényelmesen elfér.

Ajándék tok – stílusos külső és védelem egyben

A PocketBook Touch Lux 4 exkluzív ajándék verziója stílusos tokok egész készletével érkezik, amelyek megvédik készülékének kijelzőjét a külső sérülésektől. Kényelmesen magával viheti az eszközt a táskájában anélkül, hogy a megkarcolódásától kellene tartania. A védőtok azt is lehetővé teszi az Ön számára, hogy bármilyen felületre kényelmesen lehelyezhesse az eszközt a legkényelmesebb olvasási élmény elérésének érdekében. A PocketBook Touch Lux 4 limitált kiadásához adott tokok használatának másik előnye a megnövekedett energiagazdaságosság. Az eszköz fel van szerelve egy érzékelővel, amely azonnal alvó állapotba helyezi a készüléket, amint rácsukja a tokot.

+1 év garancia

Újabb kellemes meglepetés a PocketBook-tól: a PocketBook Touch Lux 4 limitált kiadásához egy extra év garanciát biztosítanak. Ha az e-book olvasó ajándékverzióját vásárolja meg, akkor ahhoz ajándékba adunk plusz egy év szervizgaranciát. Így a PocketBook Touch Lux 4 limitált kiadására összesen 3 év garancia jár.

Ha a PocketBook Touch Lux 4 limitált kiadását választja Önmaga vagy szerettei számára, akkor nem köt semmiféle kompromisszumot a tökéletes kényelem, kifinomult stílus és magával ragadó olvasás területén.

Szállja meg Önt az ünnepi hangulat a PocketBook-kal.

Hát
Aa HD