E Ink Kaleido™ kijelző – az e-olvasás új, színes korszaka

2020. augusztus 3.

Az e-olvasási technológia egyre csak fejlődik. 2020-ban piacra került az új E Ink Kaleido™ kijelző, így még inspirálóbb és élményszerűbb olvasási lehetőséget biztosítanak a lelkes olvasóknak a világ minden táján. Biztosan van néhány kérdése az új kijelzővel és előnyeivel kapcsolatban, és mi szívesen megválaszoljuk ezeket.

Mi a célja a Print Color ePaper technológiának?

A technológiát azért fejlesztette ki az E Ink Corporation, hogy lehetővé tegye az illusztrált, színes e-tartalom (tankönyvek, tudományos kézikönyvek, kézikönyvek, képregények, gyerekkönyvek, prózai művek és üzleti szövegek) szemkímélő kijelzőn történő olvasását.

Az E Ink Kaleido™ color használatával a színek, rajzok, ábrák és táblázatok informatívabbak az E Ink kijelzőn. A felhasználók üzleti és oktatókönyveket olvashatnak anélkül, hogy bármilyen lényeges információ elveszne. A színes kijelző még teljesebbé és magával ragadóbbá teszi az E Ink kijelzőn való olvasást.

Mi az E Ink Kaleido™ kijelző és a Print Color ePaper technológia?

Az E Ink Kaleido™ színes kijelző kombinálja a klasszikus-fekete-fehér E Ink panelt és a Color Filter Array (CFA) technológiát. Ezt azt jelenti, hogy egy speciális RGB szűrőt helyeznek az egyszínű E Ink panelra, így az E Ink Kaleido™ akár 4096 színt és árnyalatot meg tud jeleníteni.

Az E Ink Kaleido™ kijelző optimális teljesítményt nyújt bekapcsolt elülső megvilágítással.

Rendelkezik az E Ink Kaleido™ az E Ink technológia összes előnyével?

Az E Ink Kaleido™ kijelző biztonságos a szemnek és az E Ink kijelzők összes egyedi tulajdonságával rendelkezik. Tükröződésmentes, ezért kültéren is kényelmes olvasást biztosít. Emellett energiatakarékos is – az összes E Ink e-olvasó csak a lapozáskor és néhány kiegészítő funkció (pl. a világítás) használatakor fogyaszt energiát, így a feltöltés után akár egy hónapig is használható.

Tudjon meg többet a PocketBook Color E Ink Kaleido™ kijelzővel ellátott e-olvasóról!

Hát
Aa HD