PocketBook Inkpad X – egy remekbeszabott e-book olvasó 10 colos kijelzővel

2019. október 8.

A PocketBook büszkén jelenti be régóta várt, 10,3”-os kijelzővel szerelt e-book olvasóját, a PocketBook InkPad X-et. Mindegy, hogy mit olvasok a könyvektől kezdve az újságokon, magazinokon, képregényeken át a szakirodalomig; ez a hatalmas kijelző utánozhatatlan felhasználói élményt biztosít. Emellett pedig súlya mindössze 300 g és rendelkezik SMARTlight-funkcióval, valamint hangkimenettel is.

Az olvasás határainak kiterjesztése

A PocketBook Inkpad X egy 10,3”-os, 1404x1872 felbontásra képes kijelzővel van szerelve, ami bármilyen tartalom olvasását tökéletessé teszi, legyen szó könyvekről, újságok és magazinok digitális verziójáról, képregényekről, tudományos cikkekről vagy akár kottákról. Az InkPad X használatával a felhasználó minden eddiginél több szöveget tud megjeleníteni egy oldalon a betűméret csökkentése nélkül. Ezen felül pedig az E Ink Carta™ Mobius technológia használata egy valódi, papíralapú oldal optikai jellemzőivel ruházza fel a kijelzőt.

SMARTlight – hogy bármikor olvashasson

A PocketBook X tervezése során fontos volt, hogy a nap vagy az éjszaka bármely szakaszában használható legyen. A SMARTlight technológia kényelmessé varázsolja az olvasást azzal, hogy automatikusan beállítja a fényerőt és a színmélységet az éppen aktuális fényviszonyoknak megfelelően. Anélkül tudja megváltoztatni a fényerőt és a színtónust, hogy elhagyná az éppen olvasott oldalt: csak húzza végig az ujját a képernyő oldalán. A felhasználóknak lehetőségük van sablonként elmenteni a beállításokat, amelyeket később bármikor aktiválhatnak.

32 GB memória a grandiózus könyvtáraknak

A PocketBook InkPad X 32 GB belső memóriával rendelkezik. Képzelje el, hogy hány dokumentumot vagy képet tud tárolni az elektronikus könyvtárában! Például a PocketBook InkPad X maximum 15 000 olyan könyvet tud tárolni, amely nem tartalmaz illusztrációkat. A készüléken még a magazinok és újságok letöltése PDF formátumban vagy képregények letöltése CBR vagy CBZ formátumban sem fog ki, körülbelül 10 000 ilyen fájlt tud tárolni (a valódi mennyiség a betöltött fájlok méretétől és minőségétől függ). Biztosan lesz elég helye ahhoz, hogy kedvenc hangoskönyveinek gyűjteményét is az e-book olvasóján tárolja.

Hangoskönyvek és zene a PocketBookján

A hangoskönyveknek van néhány megcáfolhatatlan előnye a hagyományos olvasással szemben. Az egyik ezek közül az, hogy bármi mással foglalkozhat a mű meghallgatása közben (akár még autót is vezethet!). A PocketBook InkPad X Bluetooth csatlakozási lehetőséggel rendelkezik és le tud játszani hangoskönyveket vagy más hanganyagokat MP3, M4B és OGG formátumokban. Ennek hála bármikor hallgathat zenét olvasás közben anélkül, hogy el kellene szakadnia kedvenc regényétől. A felolvasás pedig a másik olyan funkció, amelyet a könyvek szerelmesei imádni fognak. Ha fejhallgatót csatlakoztat az e-book olvasójához, akkor bármilyen dokumentumot meghallgathat 16 elérhető nyelven.

Teljesítmény és tartósság

Hála a modern, kétmagos processzorának, a PocketBook InkPad X könnyedén és gyorsan végrehajt bármilyen feladatot. Az eszköz egy 2000 mAh teljesítményű akkumulátorral van szerelve, amely töltés nélkül akár egy teljes hónap üzemidőt is biztosíthat. A PocketBook X egy burkolatérzékelővel is rendelkezik, ami biztosítja, hogy készüléke alvó üzemmódra váltson abban az esetben, ha lezárja a védőburkolatot.

A termék USB C-kábelt (szabvány USB 2.0) használ mind a töltéshez, mint a fejhallgató csatlakoztatásához; az utóbbihoz szüksége lesz a tartozékként mellékelt 3,5 mm-es hangátalakítóra.

Bármilyen formátum, bármelyik nyelv, bárhol a világon

A PocketBook InkPad X is megtestesíti a PocketBook teljes szabadságra törekvő filozófiáját és ez minden részletén meglátszik. Ez az e-book olvasó 19 könyv-, 4 kép- (JPEG, BMP, PNG és TIFF) és 3 hangformátumot (MP3, M4B, OGG) támogat. Minél több formátum használatára képes, annál rugalmasabb a készülék az olvasó számára.

Ez az új modell kiválóan alkalmas azok számára, akik éppen most tanulnak egy nyelvet vagy sokat utaznak. Az előre feltelepített ABBYY Lingvo® szótárak segítségére lesznek a külföldi irodalom olvasásában azzal, hogy lefordítja Önnek az ismeretlen szavakat.

A PocketBook InkPad X a globális PocketBook ökoszisztéma része. A PocketBook felhőszolgáltatásának használatával könyveket tölthet le e-book olvasójára, fájlokat vagy teljes könyvtárakat helyezhet át okostelefonjára, szinkronizálhatja a megjegyzéseit és azt, hogy éppen hol tart a könyvben.

A PocketBook InkPad X kiterjeszti az olvasás határait.

Hát
Aa HD