6.0-s firmawre a PocketBook InkPad 3 Pro-hoz – jelentős vizuális frissítés

2020. május 8.

A várva várt, 6.0-s firmware-verzió már elérhető a PocketBook InkPad 3 Pro eszközre. A felhasználók számos kellemes frissítéssel találkozhatnak: a főmenü és az alkalmazások teljesen új külsőt kaptak.Emellett az e-book olvasó mostantól kezdve még több formátumot támogat, beleértve az EPUB3-at is, ami már a 20. olyan formátum, amelynek olvasására konvertálás nélkül képes.

A PocketBook minden egyes frissítése azért készül, hogy még könnyebbé és egyszerűbbé tegyék a digitális olvasást. A vállalat termékei rendszeresen új funkciókkal és képességekkel gazdagodnak, amelyek még évekkel a vásárlás után is ideálissá és naprakésszé teszik e-book olvasóját. Az új, 6.0-s firmwarefrissítés a következő újdonságokat hozza el a PocketBook InkPad 3 Pro-ra:

  • A főmenü új külseje: egy ajánlólista (amely a legújabb regényeket és bestsellereket tartalmazza) hozzáadásra került. Emellett az e-book olvasó Kezdőlapját is testreszabhatja: a felhasználó most már hozzáadhatja az alkalmazások ikonjait, engedélyezheti vagy letilthatja a könyvajánlókat, stb.
  • Az alkalmazások új külseje: a 6.0-s firmware-verzió megváltoztatja az alkalmazások grafikus kezelőfelületét, az értesítéseket, illetve az irányító- és applikációpanelt. Ettől függetlenül a hangoskönyvek meghallgatására használható Zenelejátszó alkalmazás is egy új, minden eddiginél letisztultabb külsőt kapott.
  • Emellett a PocketBook olvasók mostantól kezdve az EPUB3 formátumú könyveket is képesek megjeleníteni. Így az InkPad 3 típus 20 könyv-, 4 kép- és 3 hangformátumot támogat, amivel toronymagasan kiemelkedik versenytársai közül.
  • A hitelesítési rendszer szintén minden eddiginél kényelmesebbé vált. Hála a 6.0-s firmware-nek, most már egyetlen fiók használatával bejelentkezhet a PocketBook Cloud, PocketBook Store és más, a márka által biztosított szolgáltatásba. A hitelesítési eljárás a PocketBook-olvasón található QR-kód okostelefonnal történő beolvasásával is elvégezhető.
  • A e-book olvasó még gyorsabbá vált. A 6.0-s firmware telepítése jótékony hatással lesz PocketBook InkPad 3 Pro készülékére: az eszköz gyorsan felébred az alvó üzemmódból, az érintőpanel minden eddiginél jobban reagál majd és a kézírás üzemmódban történő írás is zökkenőmentesebbé vált.

Természetesen a felsorolt frissítések még nem minden, szóval töltse le a 6.0-s firmwareverziót és lelje örömét kedvenc PocketBook InkPad 3 Pro olvasójának új funkcióiban.

A 6.0-s firmware már korábban elérhetővé vált a PocketBook Touch HD 3 készüléken és hamarosan a többi legújabb PocketBook-típuson is elérhető lesz.

Hát
Aa HD