A 2021-es év 5 legjobb e-olvasója: egyszerre 2 PocketBook-típus is helyezést ért el

2021. december 10.

A PocketBook InkPad Color és a PocketBook InkPad Lite típus is bekerült a 2021-es év 5 legjobb e-olvasója közé az elektronikus olvasással kapcsolatos egyik legmérvadóbb angol nyelvű online magazin, a Goodreader.com értékelése szerint.

A PocketBook eszközei mindig kiemelkedőnek számítottak az innovációk és az egyedi funkciók terén, amelyek hibátlan olvasási élményt biztosítanak a felhasználóknak. Ezt is kiemelték a Goodreader szerzői, akik két PocketBook-eszközt is ajánlottak az olvasóknak: az első színes, nagyképernyős E Ink Kaleido ™ Plus kijelzővel szerelt változatot, illetve a legmegfizethetőbb 9,7 colos verziót.

A 2021-es év 5 legjobb e-olvasója 5.helyezését a PocketBook InkPad Color nyerte el. A bíráló elismeréssel adózott az innovatív E Ink Kaleido ™ Plus színes kijelzőnek, ami ideálissá teszi az eszközt képregények, mangák, képes regények és PDF-ek olvasására.

A PocketBook egy másik újdonsága a harmadik helyezést érte el a listán. Az InkPad Lite e-olvasóról van szó, amely idén ősszel jelent meg a piacon. Az első dolog, amin megakad az ember szeme az eszközt illetően, az a nagy kijelző és a továbbfejlesztett, oldalsó gombokkal ellátott formatervezés. Az eszköz ára szintén figyelemreméltó – a PocketBook InkPad Lite a legmegfizethetőbb 9,7 colos kijelzővel felszerelt eszköz a piacon.

A PocketBook új modelljeivel rendszeresen kielégíti a vásárlói igényeket világszerte, mivel ezeknek nem csak a neve különbözik egymástól, hanem egyedi technológiákat és funkciókat tartalmaznak, eltérő a képernyőjük mérete stb. 2021 sem volt kivétel ebben a tekintetben, és az a tény, hogy a PocketBook két eszköze egyszerre felkerült a Goodreader rangos listájára ékes bizonyítéka a márka népszerűségének és jelentőségének.

Az 2021-es év 5 lejobb e-olvasója áttekintést teljes egészében megnézheti itt.


Hát
Aa HD