6.0-s firmware a PocketBook Touch Lux 4-hez: fedezze fel az e-book olvasójában rejlő új lehetőségeket!

2020. május 21.

Ismerje meg a frissítést, mely gyökeres változásokat hoz PocketBook Touch Lux 4 készülékére: a 6.0-s firmware már elérhető és telepíthető az e-book olvasójára. Az új szoftver megváltoztatja a főmenü és az alkalmazások külsejét, támogatottá teszi az EPUB3 könyvformátumot, frissíti az online könyvesboltot* és leegyszerűsíti a különböző online szolgáltatások hitelesítési folyamatait.

A PocketBook Touch Lux 4 egyike a gyártó legnépszerűbb termékeinek, amely ötvözi a könnyedséget és az eleganciát a nagy teljesítménnyel és funkciók széles tárházával. Ez a gyártó harmadik olyan típusa, amelyre a 6.0-s firmware kiadásra került. A frissítés már korábban elérhetővé vált a PocketBook InkPad 3 Pro és PocketBook Touch HD 3 e-book olvasókra.

A 6.0-s firmware által hozott fő frissítések közül az alábbiakat emelnénk ki:

  • egy újabb könyvformátum – a 6.0-s firmware lehetővé teszi az EPUB3-formátum megnyitását a PocketBook Touch Lux 4 eszközén. Vagyis a szoftver frissítése után eszköze rekordszámú, 20 könyv- és 4 grafikus formátumot fog támogatni.
  • Az alkalmazások kezelőfelületének frissítése – a 6.0-s firmware megváltoztatja az alkalmazások külsejét, amivel naprakészebbé teszi azokat. A könyvek borítói, az értesítések, az irányítás és az alkalmazások felületei is új külsőt kapnak.
  • Frissített könyvesbolt* – egy modern kezelőfelület és átgondoltabb irányítópanel; ezáltal pedig több lehetőség az online vásárlásra. A könyvek online vásárlása gyorsabb és egyszerűbb, mint valaha. Ne feledje, a Bookland könyvesbolt továbbra is nyitva van és elérhető webböngészőn keresztül. Ezen felül azt javasoljuk a felhasználónak, hogy regisztráljon az új PocketBook üzletbe azzal a felhasználónévvel és jelszóval, amit a Booklandnél használ, mert ebben az esetben minden könyve azonnal áthelyezésre kerül az új boltban regisztrált fiókjára a PocketBook Cloud-on keresztül.
  • Az új külsőnek hála az e-book olvasó főmenüjének használata minden eddiginél kényelmesebbé vált. A felhasználó személyre szabhatja a kezdőképernyőt, hozzáadhatja a szükséges alkalmazásokat, kezelheti az ajánlólistát, stb.
  • Az új firmware lehetővé teszi, hogy a különböző online szolgáltatások hitelesítési rendszereinek használata még egyszerűbb és kényelmesebb legyen. Most már egyetlen fiók használatával bejelentkezhet a PocketBook Cloud, PocketBook Store és más, a márka által biztosított szolgáltatásba. Emellett egyszerűen bejelentkezhet úgy is, hogy a PocketBook olvasó mobilapplikációban található QR-kódot beolvassa okostelefonjával.
  • Az alvó módból történő visszatérés még gyorsabbá vált.
  • Hála a bevitel gördülékenyebbé válásának, a kézírásos szövegbevitel kényelmesebb, mint valaha.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legkényelmesebb olvasást biztosítsuk Önnek, úgyhogy ne felejtse el frissíteni PocketBook Touch Lux 4 készülékét és feltárni a kedvenc e-book olvasójában rejlő lehetőségeket.

*a Bookland könyvesbolttal rendelkező olvasók számára.

Hát
Aa HD