Videó: A PocketBook és az E Ink a színes ePapírról és az új, 7,8 colos InkPad Colorról

2021. február 19.

Tekintse meg új videónkat, amelyben a PocketBook és az E Ink válaszol az Önök színes ePapírral és az új, régóta várt, színes, 7,8 colos E Ink Kaleido™ Plus (E Ink new Kaleido™) kijelzővel felszerelt e-book olvasóval kapcsolatos kérdéseire.

A PocketBook InkPad Color egy újabb hatalmas lépés a színes e-book olvasás fejlesztésében. A színes PocketBook-eszközök története 2013-ban kezdődött, amikor bemutatták az egyedülálló PocketBook Color Lux készüléket, amelybe egy E Ink Triton™ kijelzőt építettek. 7 évvel később, 2020-ban pedig a PocketBook volt az első olyan gyártó Európában, amely 6 colos, E Ink Kaleido™ kijelzővel szerelt készüléket dobott piacra: a PocketBook Colort. Ennek sikerén felbuzdulva 2021 elején a PocketBook bemutatta az InkPad Color készüléket – az első színes e-book olvasót, amelyet E Ink Kaleido™ Plus (E Ink new Kaleido™) alapú, nagyméretű, 7,8 colos kijelzővel szereltek fel.

A PocketBook és az E Ink közös videójában a vállalatok képviselői elárulják az új termék titkait, mesélnek az E Ink kijelzők fejlesztéséről és válaszolnak a Good e-Reader, egy jól ismert, e-olvasással foglalkozó blog által feltett kérdésekre.

Hát
Aa HD