Kereskedelmi kasszasiker a PocketBooktól: hihetetlen kalandok új évada vár Önre!

2021. november 1.

Idén ősszel a YouTube-on: a PocketBook idei legjobban várt reklámpremierje – a „PocketBookodban” négy új epizódja ismét összemossa a világok közötti határokat. Még több kaland, fantasztikus történet és észbontó csavar vár Önre. Legyen óvatos: soha nem tudhatja, hogy egy új könyv hová fogja vezetni!

Minden jó dolgot folytatni kell. Ezért egy évvel az első négy epizód premierjét követően a PocketBook örömmel mutatja be reklámsorozatának második évadját, amelynek célja a könyvborítók mögött rejtőző, elképesztő világok bemutatása.

A vadonatúj márkavideók a PocketBook e-olvasásra való biztatást célzó YouTube- és közösségi médiakampányának jelentős részét képezik. A kampány a „PocketBookodban” ötleten alapul, amely arra a több ezer lélegzetelállító világra és hősre koncentrál, amelyek a PocketBook e-olvasóban várnak Önre.

Az első évad során egy titkosügynökkel és egy váratlan társsal együtt menekültünk a gonosztevők elől, egy lélegzetelállító bálon szórakoztunk, megtanultunk seprűvel repülni és behatoltunk egy, a tündérmesékből ismert szörnyek által lakott barlangba.

A második évad azonban még inkább le fogja nyűgözni Önt az eddiginél is meglepőbb és észbontóbb kalandokkal. Dőljön hát hátra és készüljön fel a négy új epizód kalandjaira:

A diákok rémálma

Egy Viktória-korabeli kastély sötét folyosói és huzatos lépcsősorai számos titkot rejtenek. Így amikor egy ijedt lányt lát ismeretlen veszedelem elől menekülni, a legjobb, amit tehet, hogy csatlakozik hozzá. De ki mondta, hogy egy zárt ajtó mögött minden teljesen biztonságos?

Epikus fürdőfantázia

Ha még egy bátor elf és törpe is csendben igyekszik átosonni egy erdőn, akkor az biztosan azt jelenti, hogy valami ijesztő dolog rejtőzik a közelben. Vegyen részt egy veszélyes küldetésben és váljon a fantasztikus karakterekkel teli csapatának hősévé! Kísérje a fejsze, az íj és a WC-kefe ereje!

Western a napágyból

A vadnyugat nem gyáváknak való hely, hiszen mindannyian tudjuk, hogy miként oldják meg a konfliktusokat arrafelé. Ezért amikor egy kártyaparti rosszul sül el, hősünknek villámgyors reflexekről kell tanúbizonyságot tennie. Reméljük, hogy lesz elég töltény a fegyverében. Vagy naptej...

Pipilovag

Ki ne szeretne lovaggá válni? Minden középkori harcos készen áll bármit feláldozni ezért a megtiszteltetésért. Bármit, kivéve egy hajvágást! Nem hiszi, hogy az elbűvölő stílus fontosabb egy királynál? Nézze végig a videót és utána elképzelhető, hogy egyet fog érteni a pipilovaggal!

Nézze meg a PocketBook reklámsorozatának izgalmas második évadát, elevenítse fel az első évad szórakoztató részeit és ne felejtse el azt a YouTube-kasszasikert sem, amely mindezt elindította – a 360o-os reklámvideót Sherlockról, Drakuláról és a jégkirálynőről, amely több, mint 15 millió megtekintést ért el.

Lélegzetelállító világok várnak Önre a PocketBookjában! Nem kell mást tennie: csak lapozzon.

Hát
Aa HD