Az E-Ink technológia

Az E-Ink technológia egy alternatívát nyújt a hagyományos papírhoz képest azoknak, akik imádnak olvasni. Hatékony energiafogyasztás, szemkímélő és a napon is könnyedén használható kijelző – ezek a funkciók biztosítják a lehető legkényelmesebb olvasási élményt, helytől és időtől függetlenül.

Hozzászólás az E-Ink illusztrációjához vagy videójához: A különböző elektronok rajzanak a kapszula körül, ami a fehér és fekete granulátumokat fel- és lesodródásra készteti, ezzel teremtve meg a képet.


Papírszerű

Az optikai tulajdonságainak köszönhetően az E-Ink kijelzők hasonlítanak leginkább a hagyományos papírhoz. Órákon keresztül olvashatja az E-Ink eszközét anélkül, hogy bármilyen negatív hatást érezne – éppen úgy, mintha egy papíralapú könyvet olvasna.

Pocketbook-Paper-like


Szemkímélő

Az okostelefonokkal és táblagépekkel ellentétben az E-Ink kijelzőn való olvasás nem rontja a szemet. A PocketBook használata olyan, mintha egy valódi könyvet olvasna: a kijelző fényvisszaverő hatásának köszönhetően nem fogja fáradtnak érezni a szemeit.

Pocketbook-Safe-for-eyes


1 töltés – 1 hónap

Az e-olvasó alacsony energiafogyasztásának köszönhetően körülbelül havonta egyszer kell majd feltöltenie az eszközt. Ez az E-Ink kijelzőnek köszönhető, mivel nincs szüksége folyamatos energiaellátása ahhoz, hogy fenntartsa a kijelzőre kivetített képet.

Pocketbook-1-charge-1-month


Nincs hunyorgás napfényben sem

A napon használhatatlanná váló LCD kijelzőkkel ellátott eszközökkel ellentétben a fényvisszaverő E-Ink kijelzők még olvashatóbbá válnak a napfény hatására.

Pocketbook-No-glares-in-the-sun


Széles betekintési szög

A maximális betekintési szögnek köszönhetően az E-Ink kijelző éppen olyan hatású, mintha hagyományos papírt olvasna, ezzel pedig még jobb olvasási élményt nyújt.

Pocketbook-Wide-viewing-angleAa HD